AKTUELNO

Sve po naredbi Velikog šefa.

Nekoliko minuta nakon što su se zadrugari probudili začulo se zvono u Beloj kući. Tanja Jovićević kao ovonedeljni vođa je svojim cimerima pročitala šta je pisalo u saopštenju Velikog šefa.

Danas će u kupovinu ići Viktorija i Mića, odmah se organizujte i sakupite novac, jer će njih dvoje brzo moriati da krenu. S obzirom na to da su Viktorija i Mića najstariji zadrugari, a da je danas praznik rada, u čast njihovom radnom iskustvu oni će ići da kupe za vas - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Foto: Printscreen Youtube

Ukućani su brže-bolje počeli da sakupljaju novac, ali neki od njih su bili skeptični da Snežani Mišković Viktoriji i Lepom Mići daju novac, misleći da im neće sve što im je potrebno kupiti. Nekoliko minuta je vladala tenzija među zadrugarima, ali je ubrzo splasla, a ukućani su se posvetili proračunavanju potrepština.

Foto: Printscreen Youtube

Dok je jednoj polovini zadrugara bilo najbitnije da se kupi hrana, drugoj kozmetika, Miljani Kulić su bili najneophodniji slatkiši, pa je Mići nekoliko puta spomenula šta sve mora da joj kupi.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: TI NJOJ MOŽEŠ UVEK DA SE VRATIŠ: Luna želela sve da čuje od dečka, Sloba se uhvatio za glavu i PLAKAO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'