AKTUELNO

Milionski auditorijum iz minuta u minut pratio dešavanja u Beloj kući.

Televizija Pink je tokom prethodnog dana i noći bila najgledaniji komercijalni emiter u Srbiji, a najveći broj simpatija pobrojao je zabavni program rijaliti "Zadruga".

Foto: TvPink

Sa udelom od 28,5 odsto, Televizija Pink je daleko nadmašila sve ostale emitere i ostavila konkurenciju daleko iza sebe.

Foto: Pink.rs

Dešavanja u ovom rijalitiju su uvek nepredvidiva, pa je tako bilo i sinoć. Smrt oca Kristine Kockar jedne od ukućanki Bele kuće je dovela do potpunog rastrojstva njenog još uvek zakonitog supruga Slobe Radanovića, koji sebe krivi za smrt njenog tate.

Foto: TvPink Printscreen

No, to nije sve. Kao što je poznato, Sloba je prevario Kockarevu pred milionskim auditorijumom nakon 7 dana boravka u "Zadruzi" sa Lunom Đogani, a posle ovoga njihova veza je dovedena u pitanje. Naime, pevač je zatražio od svoje devojke ljubavnu pauzu. Kako će se odvijati ova ljubavna romansa i da li će se Radanović vratiti Kiji možete pratiti osim na televiziji Pink i na portalu Pink.rs.

Foto: RTV Pink reality - printscreen

Hvala na ukazanom poverenju i ostanite uz najgledaniju televiziju koja poslednje 23 godine obara sve rekorde gledanosti i, naravno, uz najgledaniji rijaliti svih vremena, "Zadrugu".

Pročitajte još: SADA JE DEFINITIVNO KRAJ: Sloba i Luna više nisu zajedno! (VIDEO)

D. B.

#Gledanost

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'