AKTUELNO

Ne može da izdrži više neizvesnost.

Luna Đogani i Slobodan Radanović su imali mnogo trzavica u toku svoje višemesečne veze, ali ni jedna nije bila toliko jaka kao ova danas. Kristini Kiji Kockar je preminuo otac, a Sloba se tokom celog dana nije odvajao od nje. Zbog svega ovoga Luna je uverena da će se muž i žena pomiriti.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je pozvala Slobu da razgovaraju u ekonomskom delu dvorišta kako bi razjasnili situaciju i videli na čemu su.

Treba prvo sa mnom da pričaš, pa sa svima ostalima. Milan mi je rekao da budem spremna na sve. Šta si mu sve rekao? Rekao si mu da smo se udaljili, da, tu moju rečenicu - započela je razgovor Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

On mi je rekao da izaberem i da slušam svoje srce, ja sam na to ćutao - objasnio je Radanović svoj razgovor sa Milanom Miloševićem.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE ZANIMA GA KAKO JE ONA? Dok Kija PLAČE U ZADRUZI, EVO ŠTA RADI njen Andrija! (FOTO)

Molim te, reci mi sve što ti je u glavi, nemoj da me držiš ovako. Pogledaj me u oči. Reci mi šta ti je u srcu, odmah, ovoga trenutka. Nemoj, molim te, da me lažeš, nemoj da se igraš sa mnom. Poznajem ti, vidim ti facu, vidim ti oči, pogled. Moje emocije se ne dovode u pitanje, u mom srcu postojiš samo ti. Molim te da budeš iskren i da budeš fer. Budi do kraja. Nikada u životu nećeš upoznati iskreniju osobu od mene - rekla je Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Sloba nije imao šta da joj odgovori i neprestano je potezao temu kada su njih dvoje zapravo počeli da se udaljavaju jedno od drugog.

Kompletan razgovor Radanovića i blogerke pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'