AKTUELNO

Ukućaninu se ceo svet srušio za jedan dan.

Iako su mnogi pomislili da je Duško Radonjić u potpunosti podržao vezu između njegove ćerke Andrijane Radonjić i Nemanje Đerića Đeksona, u toku dana se situacija u potpunosti promenila.

Naime, Duško je iz svojih ličnih razloga zamerao Đeksonu na nekim stvarima, a on je iz ličnog poštovanja odbio da se prepire sa ocem svoje devojke u koju je zaljubljen.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Andrijani je sve to teško palo, a Đekson je na sve načine pokušavao da joj objasni da se nikada ne bi svađao sa njim.

Znači, ovako. Ja tvom ćaletu neću nikad da se protivim, šta god i kako god, ja ću uvek reći da je u pravu. Ja nisam Bane Čolak da se svađam sa nekim matorcima, izuzevši Miću. Imam poštovanje prema starijim ljudima, nisam Anđelo da se svađam sa Gocom. Tebi sam rekao da ne treba ništa da ti pričam, šta god da kažem ti shvatiš onako kako ne treba. Izgrdio me, okej. Blam me, ali ništa specijalno - rekao je Đekson.

Ukućanka nije imala komentar na sve što joj je dečko rekao, a nije ni sakrila da je ponašanjem svog oca iznenađena i da joj povodom toga ništa nije jasno.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene je veći blam nego tebe... - rekla je Andrijana.
Očigledno je da ja ne znam o čemu se radi. Milan mi je rekao da je on nešto čuo... okej, izgrdio me batica, ali okej ja ne treba da te menjam. Ja sam se smorio kad mi je rekao da smo zadrugari a ne drugari, nismo mi nikakvi zadrugari. On je ćale moje ribe i devojke u koju sam zaljubljen. Kažem ti, nisam Bane Čolak - ponovio je Đekson.
Meni je sve čudno - rekla je Radonjićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Šta ti nije jasno? - pitao je Đekson.
Nemaš šta da mi objašnjavaš, sve je okej, razumeš? Generalno, ništa mi nije jasno šta se ovde dešava... - nastavila je Andrijana.

Detaljno o ovom razgovoru možete pogledati u nastavku.

K. Ristić

#Andrijana Radonjić

#Nemanja Đerić Đekson

'