AKTUELNO

Ne propustite četvrtu epizodu najgledanije turske serije.

Gledaoce TV Pink večeras od 20 časova očekuje četvrta epizoda najgledanije turske serije "Istanbulska nevesta".

Nakon što su se Sureja i Faruk venčali u prisustvu njegovog brata Osmana, sele se u Bursu, gde ih osoblje dočekuje i prema običajima mladence posipa priničem.

Foto: RTV Pink

Kada se Sureja smestila u sobu, dolazi Esma, koja joj govori da je možda postala Farukova supruga, ali da nikada neće biti njena snaja i da nikad neće biti gospođa Boran.

Kada je čula da se Faruk oženio, Ipek cepa bindali haljinu koju je dobila od Esme kao poklon za veridbu.

Foto: RTV Pink

Esma od služavke Nurgul saznaje za ovaj Ipekin potez i odmah je pita gde je Faruk. Kada joj Nurgul kaže da je sa snajom u sobi, Esma joj besno prigovara da su je brzo prihvatili u konaku.

Foto: RTV Pink

Kada Sureja i Faruk siđu na večeru, njegova dva brata Fikret i Murat se upoznaju sa snajom i svi sedaju za sto, očekujući silazak majke.

Foto: RTV Pink

Međutim, Esma je preko Nurgul poručila sinovima da će odsad jesti bez nje, zbog čega Sureja odlučila da joj odnese večeru u sobu.

Foto: RTV Pink

Sureja je dala sve od sebe da se približi svekrvi, ali Esmu ni to nije odobrovoljilo, te je bacila poslužavnik sa hranom.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kako će Faruk reagovati na ovo i šta je sledeći Esmin potez saznaćete u četvrtoj epizodi serije "Istanbulska nevesta" večeras od 20 časova na TV Pink.

Autor: M. Đ.

#Asli Enver | Aslı Enver

#Istanbulska nevesta | İstanbullu gelin

#Ozdžan Deniz | Özcan Deniz

#Televizija Pink

#serija

'