AKTUELNO

Luna će posle ovoga promeniti mišljenje o svemu?

Kristina Kija Kockar je zbog reči njenog još uvek zakonitog supruga Slobe Radanovića doživela krah u potpunosti, a mnogi su okarakterisali Lunu Đogani kao glavnog krivca za sve. Ona nije želela da bude prisutna u pabu gde se nalazila Kija, a kojoj je Sloba pomagao da se oporavi, već je otišla u rajski vrt kako bi se sunčala i pokuašala da zaboravi na sve.

Međutim, ona tamo nije bila sama, a Zorica Marković joj je prišla kako bi na lep način porazgovarala sa njom.

Foto: TV Pink Printscreen

To je žena koja je ceo život čuvala da me nikad niko ne povredi kao pod staklenim zvonom...Nikad mi ništa nije falilo. Nikad mi nije rekla ne, priuštila mi je sve i borila se, a ja sam ušla ovde i sve sam upropastila..ništa me ne boli kao to - pričala je Luna.
Bilo šta je bilo, to je okej...biće svakog gosta tri dana dosta. Samo nemoj da gaziš ka paklu. Ti moraš da se potrudiš da budeš dobra stara Luna koja je vesela. Sve ovo možeš da ostavis iza sebe da krenes dalje s njim, ali to moraš ti da odlučiš... mislila sam da nisu samo tvoja osećanja bitna, nego se i čovek pogubio skroz ja ga ne prepoznajem. Imaćeš pakao veruj mi… napolju su svašta napumpali ti kažeš jednu reč oni naprave sto... ja sam pakao od života prošla. I meni kažu da sam zlo, ma neka sam, ja ne dam na sebe - rekla je Zorica.

Foto: TvPink Printscreen

Ukućanke su dugo razgovarale, a onda je Zorica izgovorila nešto što je Lunu nateralo da se dobro zamisli da li je pametno sve što joj se u proteklih osam meseci dogodilo.

Mlade ste, bre, lepe i vi se ovde koljete! Ispada tako! Imali ste milion ispada kad se svađate u pabu, on udara, histerišeš...okej, bori se, u redu, ali razmisli da li se boriš za pravu stvar. Moj razlog priče sa tobom je to, a ti ćeš sama odlučiti - rekla je Zorica.

Kako je tekao ovaj razgovor i kakve je savete ukućanka upućivala Luni pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Luna Đogani

#Zorica Marković

'