AKTUELNO

Više nije sigurna da će njihova veza opstati?

Nakon što je Veliki šef pustio Kristini Kockar koju je poželela a na koju je Sloba Radanović veoma emotivno reagovao, Luna Đogani, njegova devojka sa kojom je prevario suprugu Kiju, doživela je potpuni krah.

Luna je otišla u Rajski vrt i iskreno porazgovarala sa Drvetom mudrosti o celoj situaciji. Drvo je interesovalo kako je prošao Lunin razgovor sa Kijom prethodne noći i kako je sve to na blogerku delovalo.

Foto: TvPink Printscreen

Delovao je sa jedne strane dobro, a sa neke i nije. Želela sam da joj kažem neke stvari koje ona nije znala. Drago mi je da se taj razgovor desio. Sumnjam prvenstveno u sebe, u njegove emocije prema meni ne sumnjam - bila je iskrena Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POMIRENJE U NAJAVI? Kiju i Slobu SAVLADALE EMOCIJE kad su čuli njihovu pesmu, pa oboje uradili OVO! (VIDEO)

Nisam tako sigurna u neke stvari kao što sam bila na početku. Plašim se da sam možda preterala i predala se. Plašim se da je taj osećaj koji sam imala istinit i da neće biti onako kako sam ja želela. Napolju imam savršen život kom jedva čekam da se vratim. Sinoć sam saznala neke stvari koje nisam znala. Plašim se da će se nešto loše desiti i da ću ispasti budala. Ne smatram da sam ja kriva zbog Kije i Slobe, ja sam sebi naudila. Sa moje strane je iskreno 100%, znam da je i sa njegove strane iskreno. Sumnjam da postoje neke stvari koje još uvek nisu razjašnjene i da možda nije baš tako kao što ja mislim da jeste. U glavi mi je haos - rekla je Luna kroz suze.

Foto: TvPink Printscreen

Blogerka nije mogla da se smiri i neprestano je ponavljala da su joj emocije pomešane i da više ne zna kako da se ponaša.

Moja osećanja su sve jača i jača, ali ne želim da budem povređena, izblamirala sam se, stavila sam sebe na krst srama. Ni u šta više nisam sigurna, ne u njega, nego ni u šta. U glavi mi je haos. Kristina i dalje voli Slobu i to je očigledno, ja nisam glupa - rekla je blogerka.

Kako je izgledao Lunin razgovor sa Drvetom mudrosti, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'