AKTUELNO

Za portal Pink.rs Peca Panić ispričao šta se dešava između Ivane Vrbaški i njega!

Tomislav Panić, maneken iz Svilajnca, bio je učesnik rijalitija koji obara sve granice gledanosti, Zadruge, ali je odlukom gledalaca prošle nedelje morao da je napusti. Otkako je izašao, svašta je saznao što se dešavalo dok je on bio 24 sata pod kamerama, a jedna od tih stvari jeste da su njegov brat Peca i Minina majka Ivana ostvarili nešto više od prijateljskog odnosa.

Foto: TvPinkPrintscreen/Printscreen Facebook

Naime, novinar našeg portala ugledao je Ivanu i Pecu dok su čekali prevoz da se prebace kući iz studija u Šimanovcima. Oni su se za to vreme veoma neobično ponašali, pa su se u jednom trenutku osvrtali svuda oko sebe, da bi na kraju usledio šok. Ivana i Peca su se sočno poljubili na rastanku, što je zabeležila naša kamera, a kako je to izgledalo pogledajte u donjem snimku.

Portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Pecom da bismo saznali u kakvom su odnosu njih dvoje sada, ali i da vidimo šta mu je brat rekao na sve što se desilo:

Znate šta, ja njega ni ne viđam, ja radim kao konobar, dosta sam zauzet i ne stižem da se vidim sa njim. Sve što imate za njega da pitate, njega zovite - kratak je bio Peca.

Iako nije bio previše pričljiv kada je njegov odnos sa bratom u pitanju, nismo mogli a da ga ne upitamo za Ivanu:

Između nas nema ničega. Mi smo se upoznali te večeri. Jeste se desio taj poljubac, to se slučajno desilo, mi smo se malo zaneli kad smo se pozdravljali, ali nema ništa od toga. Ona ima vezu, ja imam vezu sa jednom osobom i to je to. Mi se više i ne čujemo i nismo ni u kakvom kontaktu - rekao je Peca.

Foto: Printscreen Facebook

Iako smo pokušavali da saznamo da li se još nešto osim poljupca desilo, Peca nije bio raspoložen za priču, te nam je rekao da žuri da se vrati na posao. Podsetimo, ni Toma nije bio previše pričljiv kada je gostovao u studiju televizije Pink kod Dušice Jakovljević:

Što se tiče Ivane i Pece, stavićemo jednu tačku na tu priču. Popričao sam i sa jednim i sa drugim - rekao je tada maneken.

Foto: TvPink Printscreen

Da li je između njih došlo do sukoba zbog svega što se izdešavalo, nije poznato, a da li će nekada priča biti u potpunosti otkrivena, videćemo.

Autor: N. Vujčić

#Ivana Vrbaški

#Peca Panić

#Rijaliti Zadruga

'