AKTUELNO

Ne propustite najgledaniju tursku seriju od večeras na TV Pink.

Trenutno najgledaniju seriju u Turskoj "Istanbulska nevesta" milionski auditorijum u regionu pratiće od večeras, svakog dana, u 20 časova na TV Pink. Osim što ima intrigantnu radnju, neverovatne dramaturške preokrete i jaku glumačku postavu, seriju "Istanbulska nevesta" od ostalih je izdvojilo i to što je rađena po istinitim događajima.

Glavnog junaka u seriji, neženju i uspešnog biznismena Faruka Borana, igra jedan od najplaćenijih glumaca u Turskoj, Ozdžan Deniz. Kako pišu turski mediji, Ozdžan po snimljenoj epizodi "Istanbulske neveste" dobija neverovatnih 30.000 evra.

Deniz je nedavno u jednom intrevjuu otkrio šta se nalazi ispod površine njegovog lika i kakve su njegove životne dileme.

Faruk je veoma strastven ljubavnik, muškarac koji se bori za svoju ljubav. Želim da istaknem da pri tom ne mislim na sirovu ljubav, već njegovu snažnu veru u osećaj zajedništva, u ono čuveno 'mi'. Faruk je čvršći od mene, drugačije i razmišljamo o ljubavi. Iza maske čoveka savremenih shvatanja, krije se neko u kom su duboko ukorenjeni običaji i tradicija - rekao je Ozdžan, koji je ženski deo publike u regionu osvojio ulogom u seriji 'Crna ruža' koja se emitovala na TV Pink.

Osim što je jedan od najpoznatijih turskih glumaca u svetu, Ozdžan je podjednako uspešan i kao pevač, kompozitor i reditelj.

Popularni turski glumac bio je u vezi sa mnogim lepoticama - Ajčom Kuru, Ajše Ozdemir, Ebru Destan, Sebnem Šafer, ali i sa sadašnjom suprugom Buraka Ozdživita, Fahrije Evdžen Ozdživit. Iako je u prvi plan stavljao svoje poslovne uspehe, medije je oduvek više interesovao njegov privatni život, te su ga povezivali sa mnogim koleginicama.

Nedavno je cela turska javnost brujala o njegovoj navodnoj vezi sa 25 godina mlađom Afrom Saračoglu, koja tumači Edže u seriji "Ćerke". Njih dvoje upoznali su se 2016. godine, kada joj je Ozdžan dodelio jednu od važnijih uloga u svom filmu "Druga šansa". Od tada je počeo Afrin uspon u glumačkom svetu, zbog čega su svi posumnjali da je za to zaslužna njena veza sa starijim kolegom. Deniz se pravdao govoreći da se prema Afri ponaša kao stariji brat, što je naglasio i u saopštenju koje je dostavio medijima kada su počeli da pišu o njegovoj vezi s četvrt veka mlađom zvezdom u usponu.

Foto: Instagram

Uprkos svim pisanjima, Ozdžan se nedavno oženio 20 godina mlađom Fejzom Aktan i u 45. godini će postati otac.

Zahvaljujući ulozi u seriji "Istanbulska nevesta", Deniz je postao još popularniji, a ovo ostvarenje postiglo je neverovatan uspeh.

Priču o ljubavi koja će se naći pred brojnim iskušenjima zbog okova tradicije i pod pritiskom komplikovanih porodičnih odnosa, "Istanbulska nevesta", gledaćete od večeras, svakog dana u 20 časova na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Asli Enver | Aslı Enver

#Istanbulska nevesta | İstanbullu gelin

#Ozdžan Deniz | Özcan Deniz

#Televizija Pink

#serija

'