AKTUELNO

Njegova energija raspametila je sve u studiju Pinkovih zvezda.

Emil Fetahović ima 19 godina i dolazi iz Rožaje. On se predstavio pesmom ''Ti živiš u oblacima mala'' koju u originalu izvodi Zdravko Čolić.

Nakon prve pesme, tekmiar nije dobio samo glas od Šabana Šaulića, a svi su primetili da mu je uzor Zdravko Čolić zato što ga je sve vreme oponašao na sceni.

Foto: YouTube screenshot

- Ja sam te odmah prepoznala odmah. To nije baš ta boja koju pamtim iz Sarajeva. Takve pokrete je imao i u Sarajevu. Činjenica da ovo nije bilo za pet, ali ti možeš bolje - objasnila je Zorica.

- Širiš pozitivnu energiju, kao da si mi brat. I sladak si, kao i ja - našalila se Dara kroz smeh.

Foto: YouTube screenshot

- Simpatično i smešno i sve. Meni je ovo neverovatno - rekla je Aleksandra kroz smeh.

- Divno izgledaš na sceni i to je činjenica. Prvi si kandidat koji nas je večeras razmrdao. Jako si nam zaličio na Čolića, vidi se da ti je idol - oduševljena je bila Dragana.

Druga numera kojom se predstavio bila je ''Nije htjela'' koju izvodi Kemal Monteno u originalu. Šaban je podigao svoju stolicu i takmičar je prošao u drugi krug.

- Nisam gledao tvoju prvu izvedbu, ali svakako verujem koleginicama i publici koja te je podržala. Šta reći? Dobro ti pevaš, ja sam dole uživao - priznao je Šaban.

Foto: YouTube screenshot

- Meni je i dalje smešno i simpatično. Kao iz neke vremenske mašine da je izašao. Kao neki paralelan svet - nasmejana je bila Aleksandra.

- Ti si toliko specifičan i poseban i rođen za scenu. Ti mene podsećaš na Princa. Ti si meni pored Adama drugi takmičar kog mogu da se setim svaki puit kad zatvorim oči - oduševljena je bila Zorica.

- Ovde je teško pronaći novu reč. Ti si tri u jedan! Ja volim sarajevski pop i tu si me kupio - rekla je Dragana.

Autor: B. Radonić

#Emil Fetahović

#Pinkove zvezde

'