AKTUELNO

Druženje je nezaobilazni i najlepši deo ovog takmičenja.

Osmi krug najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" počinje večeras, kada ćete videti nastupe prvih dvanaestoro takmičara.

Fani Trančeva, Sara Simić, Leonora Gaši, Mario Krastev, Lana Vučenović, Luka Škibola, Emma Uvalić, Petar Bulatović, Sara Gigova, Ljiljana Plavšić, Ivana Dimkovski i Dražen Baković će na sceni dati sve od sebe da obezbede prolazak u deveti krug.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Osim što najtalentovanija deca u regionu vole trenutak kada izađu na scenu i pokažu šta znaju, posebno je zabavno u bekstejdžu.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kako provode dosta vremena zajedno i dan pre, ali i na samom snimanju, svi takmičari upravo ovo druženje izdvajaju kao najlepši trenutak u "Pinkovim zvezdicama".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Neposredno pred izlazak na binu, u bekstejdžu vlada euforija, svi se užurbano pripremaju za nastupe, a prostorijom odjekuju smeh i pesma.

Naravno, tu su i nezaobilazne fotografije koje takmičari prave, kao uspomenu na vreme provedeno u "Pinkovim zvezdicama".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Upravo na ovim snimanjima rodila su se prijateljstva, koja takmičari održavaju između snimanja, a koja će, imajući u vidu iskustva iz prethodnih sezona, trajati i nakon što se ova sezona najpopularnijeg šou programa završi.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ovako je bilo u bekstejdžu, a kako će se najbolja deca pokazati na sceni saznaćete u prvoj emisiji osmog kruga vašeg omiljenog dečijeg muzičkog takmičenja, "Pinkove zvezdice", večeras u 21:45 časova samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Dražen Baković

#Emma Uvalić

#Fani Trančeva

#Goca Tržan

#Ivana Dimkovski

#Ivana Peters

#Jelena Tomašević

#Lana Vučenović

#Leonora Gaši

#Ljiljana Plavšić

#Luka Škibola

#Mario Krastev

#Milan Stanković

#Petar Bulatović

#Pinkove zvezdice

#Sara Gigova

#Sara Simić

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#emisija

'