AKTUELNO

Noćas su ponovo imali vrelu akciju.

Pevačica Nadežda Biljić danas se probudila veoma raspoložena, a kako i ne bi kada je u ranim jutarnjim satima imala novo intimno ispunjenje sa pčelarom iz Kupinova Mikijem Đuričićem.

Foto: Printscreen Youtube

Ovi zadrugari ponovo su sebi priuštili vrelu akciju u toku koje je pevačica glasno uzdisala. Nakon što se presvukla i pokazala svoje grudi, Nadežda je otišla u dvorište gde je razgovarala sa Tanjom Jovićević, a nešto kasnije su im se pridužili ostali zadrugari među kojima su bili Miki Đuričić i Lepi Mića.

Foto: RTV Pink

Nastrada ona (Nadežda) ni kriva, ni dužna! - rekao je Lepi Mića.
Nadežda je žena liberalna, nije ona kao ove ostale! Koliko vidim, žena je normalna, jedino ko pati je Čolak. Ona, žena, ne vidim da je tužna! - govorio je Miki o Nadeždi.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE: MIKI I NADEŽDA U NOVOJ VRELOJ AKCIJI: Zadrugari ponovo imali ŽESTOK S*KS, odjekivali uzdasi pevačice! (VIDEO 18+)

Foto: RTV Pink

Podsetimo, pre nekoliko dana zadrugari su saznali da su Miki i Nadežda intimno bliski, što je najteže palo Banetu Čolaku. Ovaj zadrugar u Mikiju je video velikog prijatelja, a u Nadeždi ljubav svog života. Nakon ovog saznanja Bane je izjavio kako ovaj potez svojih cimera smatra izdajom.

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

'