AKTUELNO

Zadrugari uživali igrajući žmurke.

Tokom prošle noći Veliki šef je odlučio da zadrugare iznenadi novim zadatkom koji će ih zabaviti. Naime, on je želeo da ih na neko vreme vrati u detinjstvo i zadao im da se igraju žmurke.

Dragi zadrugari, sada ćete igrati igru koju svako od vas pamti iz detinjstva. Vreme je za žmurke. Prvi žmuri Sloba, kapija vašeg malog grada. Verovatno se sećate da sledeći žmuri onaj koga poslednjeg zapljune. Bićete obavešteni kada moete da završite igru. Pokušajte da se što bolje sakrijete i zapljunete, kako baš vi ne biste žmurili. Veliki šef želi da se dobro zabavite i vratite u detinjstvo - pisalo je u pismu.

Foto: Printscreen Youtube

Zadrugari su istog trenutka skočili na noge i okupili se u dvorištu,  a Sloba Radanović je prvi otpočeo ovu igru. Svi su potrčali ka tajnim mestima gde će se sakriti, a on je krenuo u potragu. Ono što je posebno interesantno je pevač istovremeno zapljuno svoju suprugu Kristinu Kockar i devojku Lunu Đogani.

Pu Luna, pu Kija - povikao je Sloba.
Je*em ti! Ti si kriva - rekla je Luna Kiji.

Foto: Printscreen Youtube

Svi zadrugari su se odlično zabavili, prisetili se nestašluka koje su pravili dok su se igrali kao deca. Smišljali gde bi mogli da se sakriju, pa u čoporima trčali da prestignu onoga ko žmuri kako bi se zapljunuli. Bela kuća je napokon odjekivala smehom.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: NE PRESTAJE SA PROVOKACIJAMA! Bane uvredio Nadeždu: KO ZNA ŠTA ONA RADI NAPOLJU, POŠALJITE MI UROLOGA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednim video-snimcima.

D. B.

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'