AKTUELNO

Ona smatra da njena ćerka neće pokazati emocije prema Marku i da postoje.

Miljana Kulić je kao omiljenu osobu sa kojom će provoditi zajedno vreme u Hotelu "Zadruga" izabrala Marka Miljkovića za koga kaže da joj je jedan od najboljih prijatelja u Beloj kući. Međutim, njeni cimeri smatraju da ona gaji neka osećanja prema njemu, ali takvog mišljenja je delimično i njena majka Marija.

Foto: Printscreen Youtube

Voditeljka je upitala Mariju da li smatra da između njene ćerke i Miljkovića ima emocija, a evo šta misli Kulićeva o tome.

U početku sam pomislila da postoje. Vidim da su se odvojili jedno od drugog. Ona je devojka, njoj treba pažnja, željna je te muške pažnje. Nema sreće u ljubavi, nema sreće sa muškarcima, Muškarac može da je ubedi u nešto. Željna je, vidi da tu postoje parovi koji provode vreme zajedno, ona bi želela da ima nekoga sa kim bi provodila vreme zajedno. Ali čak i da oseća nešto prema Marku ili da joj se dopao ili da se zaljubila ne bi dozvolila da pogreši i drugi put - rekla je Miljanina majka.

Foto: Printscreen Youtube

Pročitajte još: Miljanina mama se suprotstavila Banetovoj, pa oplela po Nadeždi: Ona je LAKA ŽENA, RASTRGLI BI JE DA JE LEPŠA! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Marija Kulić

#Marko Miljković

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'