AKTUELNO

Ovo je bilo veče sa puno smeha, radosti i poklona.

Ljuba Stanković, Pinkova zvezdica koja je osvojila srca milionskog auditorijuma, sinoć je proslavio svoj 6. rođendan, a od njegovih roditelja smo saznali da su želeli da naprave slavlje upravo na dan kada je rođen 18. aprila.

Foto: Pink.rs

On je sa svojim najbližim prijateljima i rodbinom obeležio svoj divan dan u jednoj igraonici, a i nekoliko drugara iz takmičenja "Pinkove zvezdice" uveličali su svojim prisustvom ovo slavlje i sa njim su duvali svećice.

Foto: Pink.rs

Leonora Gaši, koja je učesnica četvrte sezone najgledanijeg dečjeg muzičkog takmičenja, jedna je od njih. Ona se, kako kaže, odlično zabavila, a evo šta mu je poželela.

Super je ovde, sve je euforično, baš mi je drago da ga vidim ovako srećnog. Ljubi bih poželela isto što i sebi i da nikad ne odustane od svog sna, a znam da nikad neće odustati. Njega ćemo slušati i gledati na koncertu za nekoliko godina. Ja sam Ljubu pitala šta bi on želeo za rođendan i on je meni rekao "slajm". Njegova mama je rekla "nikako to, ulepio je ceo tepih i celu kuću". Ja nisam mogla da odbijem njegov zahtev i kupila sam mu šest slajmova i tu su bile grickalice, naočare i sve ono što on voli - rekla je Leonora.

Foto: e-stock Katarina Mihajlović

Tomislav Božović je za Pink.rs rekao da mu je mnogo drago što prisustvuje Ljubinom rođendanu, a evo šta mu je on poručio.

Meni je super na Ljubinom rođendanu i mi smo super drugari. Ja bih mu poželeo da dođe do superfinala i da pobedi, jer je on mali zvrk. Takođe, ja mu želim da uvek bude nasemjan, lud, razigran kao i uvek. Za rođendan sam mu kupio šampon, majicu. Moja mama je birala poklon, ja ga još nisam otvorio, hoću zajedno da ga otvorimo - rekao je Toma.

Foto: Pink.rs

Ljiljana Plavšić je svaki trenutak koristila da uživa u Ljubinom društvu, pa nam je otkrila šta mu je ona kupila za rođenan.

Meni je ovde fenomenalno. Ja bih mu poželela sve najbolje i da dođe do superfinala u "Pinkovim zvezdicama". Ono što bih mu ja rekla jeste da nema nikad tremu i da uvek bude nasmejan i zabavan. Ja sam mu kupila jednu igračkicu i puno čokoladica - ushićena je bila Ljilja.

Foto: Pink.rs

Bojana Radovanović, učesnica treće sezone takmičenja "Pinkove zvezdice" je bila počastvovana Ljubinim pozivom, a još više time što je on tokom večeri izjavio da je zaljubljen u nju, pa smo je upitali kako se ona oseća povodom toga.

To je mali šmeker, ja njega mnogo volim, ali ja sam starija od njega, šta ću. Bilo mi je prelepo i drago mi je što sam došla, ja sam se družila i ranije sa njegovom sestrom Marinom. Ja njemu želim sve najlepše i da niže uspehe kao i do sada. Kupila sam mu crvene bermudice i belu košuljicu sa crvenim vozićem i to njemu preslatko stoji - otkrila je Bojana.

Pročitajte još: SLAVLJE DOSTOJNO ZVEZDE: Ljuba Stanković proslavio rođendan, pa otkrio U KOJU PINKOVU ZVEZDICU JE ZALJUBLJEN! (FOTO)

D. Božović

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

'