AKTUELNO

Ovome se nisu nadale.

Zadrugari su u toku dana imali niz žestokih rasprava zbog kojih niko nije ostao nimalo ravnodušan. Veliki šef je u toku popodneva poslao nekoliko pisama, koja su ukućani očekivali, ali i jedno pismo koje je obradovalo dve zadrugarke.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora ovo nimalo nisu očekivale, a ono što im je Veliki šef poručio mnogo ih je iznenadilo i usrećilo.

Dragi zadrugari, kao što znate, utorkom se emituje Amidži šou, a specijalni gosti biće Matora i Sanja. Njih dve treba da budu spremne za gostovanje, a mi im želimo da budu zabavne i da se lepo provedu - rekao je Veliki šef.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog ove vesti svi ukućani su uskliknuli od radosti, a njima je posebno bilo drago što ih je voditelj Ognjen Amidžić pozvao da budu njegovi gosti.

Od srca se zahvaljujem Velikom šefu na ovoj mogućnosti, a i Ognjenu što nas je pozvao u emisiju, biće nam strava - rekla je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kakva je bila reakcija ostalih zadrugara pogledajte u nastavku, a večeras od 22:45 obavezno budite uz televiziju Pink i Amidži šou, u kom će gostovati i Dara Bubamara sa sinom Konstantinom, Rada Manojlović, Stefan Dimitrijević Leon i Nikolija Jovanović, što je siguran znak da će se ovo veče prepričavati.

K. Ristić

#Jovana Tomić Matora

#Sanja Stanković

#Veliki šef

'