AKTUELNO

Tako imaš zrelu boju glasa, kao velika devojka. Sve mi je prijalo, rekla je Jelena Tomašević.

Petra Blagojević se večeras predstavila pesmom "Stay" koju u originalu peva Rijana. Petra ima 14 godina i dolazi iz Niša, a svojim nastupom je oduševila žiri i dobila svih pet glasova.

Foto: YouTube screenshot

Meni je ovo bilo fantastično. Tako dobra boja glasa, autentična. Bilo je grešaka, ali bilo mi uzbudljivo da te slušam. Tako imaš zrelu boju glasa, kao velika devojka. Sve mi je prijalo - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Ti si jako prefinjena i zato si tako uplašena tu na sceni. U tvom pevanju je nešto najlepše zbog čega sam ja i stavio i drugu slušalicu i budno se skoncentrisao šta je to. Ta neka plašljivost i ta neka emotivnost, a možda i ta trema su uticali na to da zvučiš tako lepo, bez obzira koliko si grešaka pravila. Zato te molim da budeš svesna koja je tvoja prednost i da je budeš svesna i da je namećeš i da sledeći put dođeš sigurna u sebe i da razbiješ onako kako treba - rekao je Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

Samo treba da se opustiš, a nestvarnu boju glasa imaš! Ja volim altove, možda zato što sam i sama alt. Tvoj glas je nestvaran i molim te nemoj toliko oprezno da pevaš. Nema potrebe. Božanstvena si! Meni se ovo sve baš mnogo dopalo. Hvala ti puno što si izabrala ovu pesmu. Ja svim srcem navijam za tebe - rekla je Goca Tržan.

Foto: Printscreen

Autot: J. Vučić

#Petra Blagojević

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'