AKTUELNO

Dobili veoma zanimljivu igru!

Ukućani rijaliti programa "Zadruga" danas su od Velikog šefa dobili i više nego zanimljivu i kreativnu igru. Naime, nakon što ih je Miljana Kulić podelila u osam grupa, tri zadrugara iz istih držali su flašu na glavi, dok je četvrti ukućanin sa povezom preko očiju sipao vodu u flaše.

Foto: RTV Pink

Da bi postali pobednički tim, bilo je potrebno da za što kraće vreme napune flaše sa vodom. Miljana Kulić je u prvu grupu raspodelila Marka Miljkovića, Teodoru Džehverović, Milana Miloševića i Kristinu Kockar, pa su upravo ovi ukućani otvorili igru pored bazena.

Nakon njih usledili su Andrijana Radonjić, Nemanja Đerić Đekson, Filip Đukić i Zorana Stefanov, koji su činili drugu grupu. Ranije pre igre Marija Ana Smiljanić zamerila je Miljani što je stavila Zoranu i Filipa u istu grupu.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nadežda Biljić, Bane Čolak, Tomislav Panić i Mina Vrbaški, odlukom trudne ukućanke koja je i ove nedelje vođa, a osim toga je i gradonačelnica, našli su se u trećoj grupi. Nakon ovih stanara usledila je i sledeća grupa koja je bila sastavljena od Ane Korać, Duška Radonjića, Zorice Marković i Gordane Džehverović za koju Zorica misli da je bacila oko na ovog ukućanina.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

U petoj grupi našli su se Jovana Tomić Matora, Sanja Stanković, Sara Reljić i Vojke Đans, dok su šestu grupu činili Radosav Stefanović Žuti, Sloba Radanović, Luna Đogani i Bora Santana koje je pre igre Maci Diskreciji bacio sve stvari u jezero, a ovu ukućanku je i pljunuo.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Kada je sedma grupa, u kojoj su bili Dragica Janičić, Marija Ana Smiljanić, Lepi Mića i Radosav Stefanović Žuti, završila svoje učešće došlo je do polivanja. Naime, Žuti je uzeo flašu i okupao Mariju Anu, a ona mu na tome nije zamerila. Poslednja, osma grupa, bila je sastavljena od Viktorije, Milice Dugalić, Tanje Jovićević i Mace Diskrecije.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Nakon završene igre, stiglo je pismo Velikog šefa koji je ukućane obavestio ko je pobedio u igri, ali i koji zarugar je kažnjen.

Danas je u igri pobedila grupa u kojoj su bili Andrijana, Đekson, Zorana i Filip. Veliki šef im čestita na pobedi. Nagrada će za njih stići u toku večeri. Osim toga doneli smo odluku da Miki bude kažnjen nedeljnim honorarom, jer je odbio da učestvuje u igri - pisalo je u pismu.

Autor: S. K.

#Rijaliti Zadruga

'