AKTUELNO

Da li će biti uspešni?!

Nakon što su završili jedan zadatak, Veliki šef je pripremio novi za ukućane. Iako su se nadali da će dobiti nagradu za uspešno odigranu igricu, oni su dobili zadatak koji će se u potpunosti vrteti oko Miljane Kulić!

Foto: Televizija Pink

Naime, Miljana je sada glavna u gradu i svi moraju da se povinuju njoj:

Dragi zadrugari, od ovog momenta ćete živeti u vođinom gradu, u gradu gde je Miljana gradonačelnik. Miljana je vaš bog i batina. Moraćete da poštujete gradonačelnika vašeg grada, da joj pevate pesme, da poštujete njen autoritet i da slavite svog predsednika, kralja, direktora, gradonačelnika, vođu. Obavezno je da slike svog direktora nosite oko vrata, da ustanete i pevate himnu u njenu čast, da u svakom trenutku veličate lik i delo vašeg vođe. Zabranjeno je da neko sedne da jede dok vođa ne sedne i dozvoli svima da jedu. Zabranjeno je da spremate bilo šta od hrane što vođa ne voli. Ovaj zadatak može biti uspešan ako se svi pridržavate pravila vođe. Vođa je dobio uniformu koju morate držati stalno i držati govore koji imaju cilj da ga podanici bodre. Nijedan govor ne sme trajati kraće od 15 minuta. Uz ovo pismo, osim slika koje morate nositi oko vrata, morate okačiti veliku sliku vođe koju ćete okačiti iza mesta gde vođa sedi - pisalo je, između ostalog, u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ANĐELO POHVALIO NJENU FIGURU: Miljana se skinula pa pokazala svima kako izgleda u šestom mesecu trudnoće! (VIDEO)

Kako su zadrugari reagovali na ovaj zadatak pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'