AKTUELNO

Pored majke, navija i za ove učesnike.

Tara Milenković, ćerka učesnice Zadruge, Snežane Mišković Viktorije, otkrila je za naš portal ko su njeni favoriti za pobedu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, "Zadruge".

Viktorijina ćerka se na početku razgovora osvrnula na to što Bebi Dol, koja je napustila Belu kuću, nije postavila njenu majku za vođu, već Miljanu Kulić, iako je većina zadrugara očekivala da će upravo Viktorija biti njen izbor.

Foto: TV Pink Printscreen

Očekivala sam da će Bebi postaviti mamu za vođu jer je ona rado viđen gost u našem stanu i često se družimo. Ali negde znam da je mama to i želela i nije želela jer je to ipak velika odgovornost. Možda je mama tako reagovala što je postavila Miljanu za vođu jer je mislila da će biti neko ko je stariji, odgovorniji, ko će to moći da iznese to bez haosa - bila je iskrena Tara.

Foto: RTV Pink

Ona se osvrnula i na Viktorijine česte svađe koje je imala sa Saškom Karan, ali i sa Lepim Mićom, sa kojim pevačica nikako ne može da uspostavi odnos bez provociranja.

Moja mama se dobro drži, u određenim situacijama i ignoriše svađu, ona jedino ne može da podnese uvrede na račun porodice - rekla je Viktorijina naslednica.

Foto: RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: MOŽEMO TI I JA OVAMO: Miki odveo OVU zadrugarku, na mesto gde je imao AKCIJE SA NADEŽDOM! (VIDEO)

Tara je za kraj otkrila i koji zadrugari su, po njenom mišljenju, najviše zaslužili da odnesu pobedu u prvoj sezoni Zadruge.

Favoriti su mi, pored mame, Tanja, Miki, Zorana, Teodora, Luna i Sloba, svi ti parovi su mi slatki i simpatični - rekla je Viktorijina ćerka.

R. L.

#Bebi Dol

#Snežana Mišković Viktorija

#Tara Milenković

'