AKTUELNO

Lepo se ponašaš i lepo ti stoji ta scena generalno. To ti je veliki plus, rekao je Milan Stanković.

Takmičarka koja je probila led u večerašnjoj emisiji je dvanaestogodišnja Lenka Stojčević iz Kragujevca. Lenka je otpevala pesmu Marije Šerifović "Mrš" i dobila četiri glasa žirija. Ona će se za prolazak dalje boriti u baražnom delu emisije.

Foto: YouTube screenshot

Četvorka je visoka ocena. Pitao sam dokle ste stigli. Znači ti si već došla u treći krug, izgledaš mnogo zanimljivo, lepo se ponašaš i lepo ti stoji ta scena generalno. To ti je veliki plus. Ali nekako sam dole čuo da ti je tanan glas, tako da zbog toga mislim da ovo nije bilo savršeno. Mislim da je pesma previše energetski nabijena da bi mogla ti tako mala da je izneseš  - rekao je Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

- Meni se izuzetno dopada tvoja boja glasa, ali ne u ovakvim pesmama. Ovo je prekarakterna pesma za tebe. "Mrš" je baš ozbiljna reč i malo, onako, nezgodna. Bilo mi je sve jednolično i tanko, sa tvojom bojom glasa. A tvoja boja glasa je stajala mnogo lepo u nekim drugačijim pesmama. Tako da, vodi računa sledeći put o izboru pesme. Ti stvarno izgledaš kao MTV zvezda - rekla je Goca Tržan Lenki.

Foto: YouTube screenshot

Ovo je preteška pesma u smislu o čemu peva. Marija Šerifović, osim što je jedan od velikih vokala je jedan veliki autoritet u muzičkom svetu i ona ima dovoljno godina da iznese ovu pesmu tako da joj verujemo šta peva. Po mom mišljenju, ova pesma nije za tako malu decu. Treba da imaš i puno iskustva i da svašta prođeš u životu da bi mogao da pevaš ovakvu pesmu - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

Svi članovi žirija su se složili da Lenka ima lep glas i da pažljivije bira pesme.

Autor: J. Vučić

#Lenka Stojčević

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

'