AKTUELNO

Zamerio Dragici što je poljubila Macu.

Gledaoci i zadrugari danas su birali najdestruktivniju osobu. Publika je izabrala Slobodana Radanovića, dok su zadrugari tu titulu dodelili Maci Diskreciji. Kako bi od destruktvine postala konstruktivna osoba, Maca je dobila zadatak od Velikog šefa.

Foto: RTV Pink

Naime, bilo je potrebno da Maca osmisli nešto što će oduševiti Velikog šefa i svojim cimerima obezbedi da kupe cigarete. Međutim, Diskrecija je odlučila da odbije ovaj zadatak, što je najviše iznerviralo Milana Miloševića pa je ušao u žestoku raspravu sa Dragicom Janičić, koja je poljubila Macu.

Foto: RTV Pink

Šta je ljubiš?! Jesi li i ti ološ kao i ona? Pa šta glumiš? Što to radiš? To si ti! Nemaš mišljenje, nemaš štav! Čim se Maca okrene, j*beš joj majku svaki dan! Šta je ona tebi sada donela?! - vikao je Milan na Dragicu.

Foto: RTV Pink

Ajde, Milane, pljuni me! Pljuni me! Pljuni! Ko je peti koga ćeš da napadneš? J*bem joj majku! Što da je ne ljubim? Ti samo čekaš mene da diraš! Ja imam i stav i 38 godina! Što moraš ti da znaš zašto sam je ja ljubila? Svi su joj rekli: Svaka čast! - rekla je Dragica.

Milan je nastavio da se svađa sa Dragicom uz reči da je ona poljubila osobu zbog koje su, kako novinar smatra, svi ostali bez cigareta.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Znaš koliko si ti meni bitna?! Da si mi bitna, ja bih ti se obratio za pet meseci! Psihički proganjaj one koje si do sada proganjala! Ideš okolo i samo pljuješ ljude - nastavio je Milošević.

Novinar je nakon ove svađe komentarisao Dragicu sa Zoricom Marković i Nadeždom Biljić, a kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji se nalaze ispod.

Autor: S. K.

#Milan Milošević

'