AKTUELNO

Nisu pričali zato što nisu mogli da se dogovore oko spiska za kupovinu i da li će da poste ili ne.

Luna Đogani i njen oženjeni dečko Slobodan Radanović pokušali su danas da naprave spisak za kupovinu, a nakon što nisu mogli da se dogovore da li će da poste ili neće, nisu razgovarali tokom čitavog popodneva.

Foto: RTV Pink

Posle nekoliko sati Luna nije mogla više da izdrži, zbog čega je otišla u radionicu i osamila se. To je primetio njen dečko, zbog čega je zahtevao da razgovaraju u dvorištu. Ovaj par otišao je i iza automobila pokušao da reši probleme koji su nastali, a Luna je u nekoliko navrata i zaplakala.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Što si došao, da gledaš kako sam luda?! Ceo dan ne razgovaramo, nećemo ni sada. Ja sam kriva! Svaki put ću tako da reagujem - rekla je Luna.

Foto: RTV Pink

Ja ti nisam svako! Ako sam ti ja svako, onda ćemo odmah za završimo! Nećeš da pričamo?! - govorio je Slobodan Luni.

Foto: RTV Pink

Ne želim da pričam o tome. Ti sam znaš šta se jede kada se posti. Šta ću ti ja tu? Kako ti sa mnom, tako ja sa tobom! Iznervirala sam se jer imam pravo da se nerviram. Nisam bila raspoložena da napišem spisak i šta? Nisi mogao da sačekaš pola sata da se iskuliram? Iznerviralo me nešto moje, nije bitno, iznervirala sam se i šta je problem? Ti si se promenio prema meni! - izjavila je Luna.

Foto: RTV Pink

Blogerka je zatim skrenula pažnju svom dečku da će svaki put da bude ljuta kada je nervozna, a zatim mu se i izvinjavala rečima kako za ovu situaciju on nije kriv. Da bi je utešio, Slobodan je počeo da hvali svoju devojku, nakon čega mu je ona rekla kako jedino njene vrline vidi samo on i niko više.

Ja ceo dan razmišljam šta sam ovde uradila i pokazala. Ništa lepo, ništa lepo nisam pokazala! - pričala je blogerka.

Foto: RTV Pink

E, prekini! Prekini! Ti nisi ništa uradila! Ti treba njih da gledaš sa visine! Mene boli istina? Alo, devojko, prekini sebe da omalovažavaš! Ti si se zaljubila, ništa pogrešno nisi uradila! Samo si se zaljubila i to je to! Na meni je bilo sve ostalo! Ništa ti nisi razumela! - govorio je Sloba.

Kako je izgledalo kada su Luna i Sloba pravili spisak za kupovinu oko koga nisu mogli da se slože, kao i ceo razgovor iza automobila u dvorištu, možete pogledati u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'