AKTUELNO

Da li će njihova veza opstati?

Duško Radonjić je ušao u rijaliti "Zadrugu" kao velika podrška svojoj ćerki Andrijani Radonjić. Ona je nekoliko puta napomenula svojim cimerima da ima vrlo otvoren odnos sa ocem koji je upućen i u pojedine detalje njene veze.

Foto: RTV Pink

Ono što je interesantno jeste da je Duško pred ulazak u Belu kuću dao intervju za portal Pink.rs i otkrio da mu je vrlo čudna ljubav između njegove ćerke i potencijalnog zeta. Milionski auditorijum je zanimalo da li je istina da je on sprečio da se Andrijana uda za njega.

Foto: Printscreen Youtube

Ja još uvek nisam sprečio, sad da li su oni zajedno to se još uvek ne zna. Njena razmišljanja od pre nekoliko godina su bila nezrela, ja jesam uticao da ozbiljnije razmišlja. Da sam uticao, zabranio, ona ne bi bila sa njim danas, ni tada nisam mogao da zabranim nego sam rekao da ako to učini ne bi imala moj blagoslov, ali ja da joj zabranim ne mogu ništa. On je meni drag momak, daleko od toga da mi smeta, pevaću im na svadbi - rekao je Duško.

Foto: Printscreen Youtube

Pinkova zvezda je povodom ovoga prokomentarisala da je ogromnu potporu imala u svom ocu i da mu se neretko poveravala o svim bitnijim situacijama kroz koje je prošla u životu. Takođe, odgovorila je i svom ocu da je ona ta koja će birati svog životnog partnera i da ne planira uskoro udaju.

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

Pročitajte još: TO NISTE OČEKIVALI! Lepu voditeljku navikli ste da gledate u Beloj kući, a sutra vas očekuje ovo! (FOTO)

D. B.

#Andrijana Radonjić

#Duško Radonjić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'