AKTUELNO

Rekla sve što joj leži na srcu.

Prethodne noći, u najgledanijem rijalitiju u regionu, čitana su pitanja gledalaca. Nakon što se situacija stišala, Luna Đogani razgovarala je sa Nadeždom Biljić o situaciji u kojoj se trenutno nalazi.

Nadežda je rekla kako shvata da je blogerki najteže u celoj priči oko nje, Slobe Radanovića i Kristine Kije Kockar, jer je optužuju za mnoge stvari.

Foto: TvPink Printscreen

Treba neko i tebe da razume, da se stavi u tvoju situaciju. Optužuju te da sa 21. godinom nema sa kim nisi bila, drugo dali su ti epitet "ljubavnica" - pričala je Biljićeva a onda ju je blogerka prekinula.
Alo, ako se ovako voli ljubavnica, ja sam ponosna ljubavnica! Vi ne shvatate koliko se nas dvoje volimo - rekla je Đoganijeva.

Pinkova zvezda se nadovezala na ovaj Lunin stav, govoreći kako je u potpunosti razume jer se jako vezala za Baneta Čolaka u rijalitiju.

PROČITAJTE JOŠ: MISLILA JE DA JE NIKO NE SNIMA? Kija pokazala BUJNO POPRSJE, KAMERA SVE ZABELEŽILA! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Ja da nemam Banetu, poludela bih. Drago mi je što smo oboje pametni da celu tu priču držimo za sebe i ne eksponiramo je. Mi se ne ljubimo. Meni je veća emocija ovo što mi imamo, nego poljubac. Mi se sinoć na žurci nismo odvojili - obrazložila je Nadežda svoju situaciju.

Kako je izgledao ovaj razgovor dve zaljubljene zadrugarke, pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Bane Čolak

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Nadežda Biljić

#Slobodan Radanović

'