AKTUELNO

Ljubavni trougao ponovo u centru pažnje.

Još jedno suđenje održano je u Beloj kući. Ovoga puta Luna Đogani tužila je svog dečka Slobodana Radanovića zbog toga što joj ne dozvoljava neke stvari, ali i njegovu suprugu Kristinu Kiju Kockar zbog ogovaranja.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je tužila Slobu zato što joj ne dozvoljava da bude ono što jeste. Ona navodi u tužbi da svaki put kad se veseli, Sloba pronađe razlog da joj uništi raspoloženje. Luni je zasmetalo to što ju je sinoć nazvao babom. Ona tuži i Kristinu jer priča po Zadruzi da Sloba ovim leči sebe, jer to nije smeo njoj da radi - pisalo je u tužbi koju je vodila Teodora Džehverović. Ona je takođe i sudija na ovom slučaju.

Sve tri strane iznele su svoju stranu priče a rasprava se brzo proširila i na ostale zadrugare.

Foto: TvPink Printscreen

To je bio razlog zbog kog smo posvađali sinoć. Nas dvoje pijemo antibiotike, ali mi je bilo krivo što sinoć nisam mogla da popijem ni jedno pivo. Baš sam se osećala bezveze, mnogo mi se pilo to jedno pivo ali nisam mogla. Nisam mogla da sakrijem da sam se smorila zbog toga. Ja sam mu rekla šta je bilo a on se iznervirao što sam pokvarila raspolaženje zbog gluposti. U sobi smo to raspravljali. Kristina je saznala zbog čega smo se posvađali i onda rekla da on radi meni ono što nije mogao njoj, Milan je to meni preneo. Nisam pomenula nju, Slobi sam rekla da on meni ne može ništa da brani. Nisam uopšte bila toliko smorena, da on nije tako reagovao - obrazložila je Đoganijeva svoju tužbu.

Foto: TvPink Printscreen

Sve je kao što je Luna rekla tačno je, kriv sam i to je to. Pila je najjači antibiotik koji postoji i ne može da popije ni kap alkohola. Da nisam bio tu ona bi popila to piće. Slušaj me malo bolje, ne pričam ti bukvalno da neko može bilo šta da ti zabrani. Milan ti je nudio piće jer je zaboravio na antibiotike, a Kristina je došla i rekla ti da popiješ slobodno to jedno pivo. Šta je ona, doktorka? Ona ti je sad prijateljica, šta? Ja ti želim najbolje, momak sam ti. Zabranio sam ti, i da si uzela to pivo ja bih ga pojeo sa sve limenkom. Rekao sam samo ono što mislim da je najbolje za tebe. Kad god pomislim da joj kažem nešto za njeno dobro, prvo razmislim šta bi joj majka rekla. Meni je to bitno jer želim sa tim ljudima da budem napolju. Siguran sam da bi i njena majka, kao ja reagovala na ovu situaciju, možda bi i bila grublja prema njoj. Uvek se slagala sa mnom u ovakvim situacijama - rekao je Sloba u svoju odbranu.

Zatim je svoju stranu priče iznela i Kija čije izlaganje je izazvalo najveću buru u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: MINA TUŽILA LUNU: Ona je zavidna i ljubomorna! Nju nije briga za naše prijateljstvo! (VIDEO)

Meni je Luna rekla da ne može da pije, ja sam joj rekla neće joj ništa faliti i ako popije. Naravno da ne valja, on treba da joj kaže i da je posavetuje. Ima pravo da je posavetuje ali ne da joj bilo šta brani. Ja sam komentarisala sa Milanom da ste se posvađali zbog jednog pića i on me je pitao da li je i meni tako branio. Ja sam rekla da smo mi imali takav odnos da on meni ništa nije branio. Nikad nije imao takav stav "Ne smeš ovo, ne smeš ono". Ja ne mogu da sudim o vašoj vezi jer smo različite osobe. Ali nikad mi ništa nije branio. Ne da on meni nije smeo da kaže, nego nikad nije mogao da mi brani. On meni može da kaže svoje mišljenje ali ne znači da moram da ga uvažim. Ništa niko ne može da mi zabrani i on je to znao. Zato nikad nije ni dolazilo do toga. Ovakav stav i pristup kakav imaš prema njoj, nisi imao prema meni, i kraj priče. Nisi bio neki papučar ili tako nešto, ali nisi imao takav pristup prema meni. Radiš isto ono što sam ja radila tebi - rekla je Kija.

Kako je izgledala ova žučna rasprava pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'