AKTUELNO

Nakon okršaja sa Marijom Anom odlučila da otvori dušu.

Zorana Stefanov i Filip Đukić imali su kratku romansu u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima. Ipak, niko nije mogao sa sigurnošću da tvrdi da li je među njima bilo samo poljubaca ili nečega ozbiljnijeg.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što se u toku prethodne noći Zorana obračunala sa Marijom Anom Smiljanić, Filipovom bivšom i sadašnjom devojkom, ona je odlučila da Mladenu Jakovljeviću, zvanom Đomla Panamera, otkrije sve detalje svog odnosa sa Đukićem.

Šta sam ja sebi dozvolila, ne mogu da verujem. Činjenično stanje je da je ona ku*va. Ja ne mogu sebi da oprostim što sam ispala seljančura kad smo se svađale. Ja jesam bila sa Filipom, ljubili smo se. Svideo mi se, ali ja nisam jadnica. Nemam nikakve emocije prema njemu. Seljančura mi je napravila priču sa njim sad - rekla je Zorana vidno uznemirena.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NAJLEPŠI POKLON ZA PUNOLETSTVO: Veliki šef joj ispunio želju! Minini mama, baka i brat ušli u Zadrugu! (VIDEO)

Đomla je pokušavao da je smiri, a kada su se na vratima pojavili Filip i Marija Ana, priča dvoje zadrugara je naglo utihnula.

Kako je sve ovo izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Zorana Stefanov

'