AKTUELNO

Na svom Instagramu ova glumica objavila fotografiju iz bolnice.

Dvadesetdevetogodišnja Kler Holt pre nekoliko dana doživela je, kako sama kaže, najteži trenutak u svom životu.

Kler je morala da uradi kiretažu jer je plodu u njenom stomaku srce prestalo da kuca. Holtova je na svom Instagramu objavila fotografiju iz bolničkog kreveta koju je napravila nakon kiretaže. Potresne reči koje je podelila sa svojim fanovima i prijateljima nikog nisu ostavile ravnodušnim.

Napravila sam ovu fotografiju pre desetak dana, dok sam čekala operaciju jer je moje malo slatko dete izgubilo otkucaje srca. Poslala sam je svom vereniku koji je bio u čekaonici kako bih mu pokazala da sam dobro, ali nisam bila - napisala je, između ostalog, poznata glumica.

Ona je priznala i da joj je bilo teško da sve to sama prolazi, te je na internetu tražila žene koje su prošle kroz isto kako bi se uverila da je stanje u kom se trenutno nalazi normalno za situciju koja ju je zadesila.

Nakon kiretaže sam provela sate na internetu tražeći žene koje su prošle isto što i ja. Bila sam očajna u potrazi za nekim, bilo kim ko bi se mogao poistovetiti s onim što ja osećam. Nekog ko će mi reći da su depresija i beznađe normalni, da to nije moja krivica i kako nisam slomljena zauvek - ispričala je glumica.

Pink.rs

#glumica

'