AKTUELNO

Nije znao šta ga je snašlo!

Maca Diskrecija i Bora Santana već mesecima privlače pažnju gledalaca zbog nesuglasica koje su u Beloj kući propraćene brojnim konfliktima i verbalnim napadima.

Naime, Maca ni večeras nije sedela skrštenih ruku, pa je odlučila da ponovo isprovocira Boru kako bi privukla njegovu pažnju.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Bora vodio neobičan razgovor sa ukućanima, ona je prišla i ničim izazvana počela da viče na njega ''Nemoj da me provociraš''.

Iako niko nije očekivao, Maca je ponela flašu vode sa namerom da polije njegov krevet. Bora je zbog toga bio toliko besan da je odlučio da u potpunosti stane na put njenom ponašanju, a onda je šerpom punom vode polio njen krevet.

Klošarko smrdljiva, je*o li ti dan kad si došla u Srbiju! Je*aću ti seme, ovome mora da se stane na put! - bio je besan Bora.
E, tek ćeš sad da doživiš torturu! Ti si meni mleko prosipao, ja sam tebi samo vodu! To je sve što znaš! - vikala je Maca.

Foto: TvPink Printscreen

Žuti, ti ovo moraš da iz*ebeš, ne može ovo ovako! Ovo je tek početak onoga što ću uraditi, videćeš! - rekao je Bora.
Da mi se više nikad nisi obratio! - bila je razočarana Maca.

Svi takmičari ostali su bez teksta dok su gledali prizor, a Bora je bio toliko isprovociran da je njen krevet polivao svime što mu se našlo na putu. Našao je čak i mleko u kuhinji, a niko se nije usudio da ga u tome spreči.

Foto: TvPink Printscreen

Obezbeđenje je iz sigurnosnih razloga odmah odreagovalo, ali do fizičkog okršaja nije došlo, tako da se sve na tome završilo.

Detaljno možete pogledati u nastavku.

K.R.

#Bora Santana

#Maca Diskrecija

'