AKTUELNO

Vest da je holivudska zvezda Šenon Doerti preminula posle duge borbe sa kancerom potresla je javnost, ali i pokrenula nove priče da je na ekipu kultne serije bačeno prokletstvo

Iako je prošlo nekoliko decenija od snimanja i emitovanja tinejdžerske serije "Beverli Hils", njeni akteri i dalje su popularni, a njihovi životi intrigiraju javnost.

Smrt glumice Šenon Doerti samo je jedna u nizu tragedija koje su zadesile glavnu postavku čuvene sage iz elitnog naselja u Americi, pa su mnogo to nazvali i nekom vrstom prokletsva.

Foto: Instagram.com/theshando

ŠENON DOERTI - MUČNA BORBA SA KANCEROM

Šenon se godinama borila sa teškom bolešću, a pre smrti je počela da prodaje imovinu kako bi platila lečenje. Godinu dana pre smrti se i razvela od trećeg supruga kada je na dan operacije na mozgu saznala da je vara. Ostala je upamćena po neodoljivoj Brendi Volš, sestri bliznakinji Brendona Volša.

Foto: Printscreen

LUK PERI - IZNENADNA SMRT U 53. GODINI

Luk Peri koji je tumačio lik zgodnog i bogatog Dilana je iznenada preminuo 4. marta 2019. u 53. godini od posledica moždanog udara. Ta vest je jako potresla sve fanove ove serije, a posebno ekipu sa kojima je Luk glumio.

IJAN ZERING - TEŽAK UDES

Ijan Zering ili šarmantni Stiv, imao je tešku saobraćajnu nesreću, kada je udario motociklistu, nakon čega ga je napala banda.

Foto: Instagram.com/@torispelling

TORI SPELING - FINASIJSKI FIJASKO

Čuvena Dona koju je tumačila glumica Tori Speling se našla u velikim dugovima iz kojih ni danas ne može da se izvuče. Tori je inače i ćerka čuvenog Spelinga koji je stajao iza serije Beverli Hils i rođena i je i rasla u velikom bogastvu.

Autor: Darko Tanasijević