AKTUELNO

Španac Karlos Alkaras pobedio je najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića u finalu Vimbldona i došao do četvrte grend slem titule u karijeri.

Karlos Alkaras jedan od momaka nove generacije kojem predviđaju spektakularnu karijeru, a izvanredni rezultati se već vide. Ipak, o njegovom ljubavnom životu se malo zna.

Naime, mediji su ga prvo povezivali sa koleginicom Mariom Gonzales Himenes.Marija je rodom iz Mursije i na svom Instagram profilu redovno deli fotografije i snimke sa teniskog terena.

Takođe, ona voli da pleše, a svoje umeće deli sa pratiocima.

Marija nije naročito popularna na društvenim mrežama, pa je tako na Instagramu prati svega 14.000 ljudi, dok na TikToku ima svega 650 pratilaca.

Maria i Karlos se inače prate na društvenim mrežama, što nije slučaj sa Lolom Mirandel, sa kojom su ga pak drugi mediji povezivali.Malo Maria, malo Lola, ili po srpski "Malo Slađa, malo Zorka", aktuelna devojka Karlosa Alkarasa za sada je misterija.

Inače, Lola je takođe teniserka iz Francuske i ima 22 godine.Kako se prenosilo, njihova ljubav se rodila putem društvenih mreža, nakon prošlogodišnjeg Vimbldona.

- Da, razgovaraju i na ovom turniru u Nici to bi bio prvi put da se sretnu. Zato je Alkaraz odlučio da ode u Nicu umesto odmora, nakon osvajanja Vimbldona- reči su neimenovanog izvora, preneo je marie-claire.es

Lolu na mrežama prati više od 110 hiljada ljudi, međutim, trenutno među njima nije Karlos Alkaras.Inače, na društvenim mrežama, vode se razgovori u smisli da mladi teniser definitivno ima tip, jer ove dve dame izuzetno liče.

Da podsetimo, Novak Đoković je izgubio od Karlosa Alkarasa sa 6:2, 6:2, 7:6 u finalu Vimbldona. Nije uspeo da ispiše istoriju još jednom i da stigne do 25. grend slem titule.

Autor: Milica Krasić