AKTUELNO

Vilijam Levi (43) je glumac za kojim žene žirom sveta gube glavu. Amerikanac kubanskog porekla postao je magnet za dame, a uloga u meksičkim sapunicama dodatno je doprinela njegovoj popularnosti.

Iza kamera je vodio veoma buran život. Bio je 17 godina u braku s glumicom Elizabet Gutjerez sa kojom ima i dvoje dece, Kajli Aleksandru i Kristofera Aleksandra.

Mladi Kristofer danas ima 18 godina i svi kažu da je očeva kopija. Levi junior je već vrlo popularan na društvenim mrežama, gde broji preko 1.200.000 pratilaca. Mnogi mu već prognoziraju veliku uspeh kod žena, kakav ima i popularni glumac, a popularnost je nešto što mu je zagarantovano.

Kristofer je veoma posvećen porodici, ima fantastičan odnos i sa ocem i sa majkom, a neretko na društvenim mrežama možemo videti fotografije članova porodice. Iako su se njegovi roditelji razveli, ovaj mladić se trudi da to ne pokvari njihov odnos.

Kristofer trenira bejzbol, te je veoma posvećen ovom dobro plaćenom sportu. Ipak, mnogi mu prognoziraju i uspešnu karijeru u svetu šoubiznisa ili modelinga ako bude želeo da igra na kartu fizičkog izgleda, što bi mu zasigurno donelo veliki uspeh.

Autor: N.B.