AKTUELNO

Pogodila je odluka publike.

Danas se u Beloj kući dogodio presedan. Naime, vrata spavaće sobe od danas će biti zaključana preko dana. Ovakvu odluku, Veliki šef je doneo zbog toga što je veliki broj zadrugara spavao istovremeno u toku sastanaka ali pojedini ukućani su dremali, kunjali i spavali po ceo dan.

Foto: RTV Pink

Na luksuznom imanju nadomak Beograda, održan je sastanak na kom su zadrugari glasali za onog ko je najviše spavao i zbog koga su kolektivno kažnjeni zaključavanjem spavaće sobe. Ukućani su za najveću spavalicu izabrali Zoranu Stefanov ali istovremeno glasali su i gledaoci Zadruge.

Gledaoci su glasali, i po njihovom mišljenju najviše kriva za zaključavanje spavaće sobe je Luna. Spavaća soba je zaključana i biće zaključana preko dana jer ni jedan drugi način nije upalio i ni na šta se niste obazirali. Ideja da smo to uradili da bi preturali po nečijim stvarima je u najmanju ruku sramotna. Danas ste imali više od sat vremena od buđenja do prvog pisma, ali pojedincima ništa nije bitno. U prostoriju koja je zaključana se ne može ulaziti. Slobo ovim te poslednji put opominjemo da ćeš biti kažnjen ako na bilo koji način pokušaš da uđeš u sobu - pisalo je u pismu Velikog šefa koje je ovoga puta pročitao Miki Đuričić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ZARATILI DOBRI PRIJATELJI: Sloba prebacio Mikiju, a nakon što se pčelar izvikao na njega, PEVAČ SPUSTIO GLAVU! (VIDEO)

Luna Đogani je zbog ove odluke publike bila veoma ljuta i burno je reagovala.

Foto: TvPink Printscreen

Znala sam, šta god da se bira, ako je nešto ružno, kriva je Luna Đogani - vikala je blogerka a njen dečko Sloba Radanović takođe je negodovao zbog ovog upozorenja produkcije.

Kako je sve izgledalo pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

#Zorana Stefanov

'