AKTUELNO

U ovoj sezoni se odlično snašao.

Luka Utvić, četrnaestogodišnjak iz Niša je, na sreću i zadovoljstvo milionskog auditorijuma i petočlanog žirija, u punom sjaju po drugi put zablistao na sceni "Pinkovih zvezdica", a sada će nastojati da pokaže da je u prethodnim mesecima vredno radio na sebi i da će ukazanu priliku iskoristiti na najbolji mogući način.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Nakon četiri uspešno završena kruga po njega, on je sa velikim impresijama došao do petog, kada se već potajno nada superfinalu u ovom muzičkom programu.

Trema je uvek prisutna kod mene, nekada u manjoj nekada u većoj meri, sad se nadam da će biti manje treme nego inače. Posle pet krugova sam stekao jedno lepo iskustvo i priželjkujem da se nađem u superfinalu. Pošto sam ja prošle sezone bio lošiji nego što je trebalo, ali sada sam se valjda poboljšao. To će publika odlučiti i nadam se da se sada dopadam svima. - rekao je sa osmehom na licu Luka.

Foto: TvPink Printscreen

Ja volim to što se na muzičkom planu promenilo, pošto sam ja prošle sezone bio lošiji nego što je trebalo, ali sam se sada valjda poboljšao, to će publika odlučiti i nadam se da se sada dopadam svima.

Foto: Printscreen Youtube

Iako je muzika nešto što ga najviše ispunjava i čime bi voleo da se bavi, Luka je otkrio za portal Pink.rs da ima keca u rukavu ukoliko ne uspe na muzičkom nebu. Naime, on gaji ljubav prema krimi serijama i voleo bi da postane inspektor.

Iako ove dve sfere deluju nespojivo, ovaj četrnaestogodišnjak se vodi maksimom da u životu ništa nije nemoguće i da sve treba da se proba.

Pevanje vidim kao svoju karijeru, zaista bih voleo da budem pevač kada porastem. Da se ne bavim pevanjem definitivno bih bio inspektor ili policajac, zato što me to privlači. Volim krimi serije i romane da čitam - rekao je kroz smeh.

Foto: TvPink Printscreen

On će se u petak predstaviti sa dve numere - "Svadbarskim sokakom" Zdravka Čolića i "Fairytale" Aleksandra Ribaka. Iako možda najveću dilemu predstavlja izbor pesme, Luka se trudi da to budu pesme koje voli i privatno da sluša.

Pesme uglavnom biram sam ili uz sugestije tate, ali uvek mi je drago ako se i moj izbor dopadne žiriju. Najviše volim da pevam u balade, a omiljena pesma mi je "Molitva za Magdalenu" - otkrio je mladi tinejdežer.

Foto: E-Stock/Katarina Cvijović

Komentari žirija su ti koji kandidatima pomažu da svoj talenat usmere na pravi put i daju im podstrek za dalje takmičenje, a evo kog komentara se on uvek rado seti.

Gocine "tesne gaće" još od prošle sezone, ja se time vodim i on mi je najviše drag. Skoro svakog dana gledam taj nastup i mnogo mi je drago što sam po tome prepoznatljiv i naravno po širenju ruku.

Pročitajte još: Roko Blažević ponosno predstavio regionu svoju PRVU PESMU: Nedostajala mi je scena! (VIDEO)

Luka će se zajedno sa još sedmoro talentovanih mališana predstaviti u ovom krugu, zato ne propustite novo izdanje "Pinkovih zvezdica" samo na Televiziji Pink, u petak, 2. marta sa početkom u 21:45h.

D. B.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Leontina Vukomanović

#Luka Utvić

#Milan Stanković

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#Takmičenje

#Televizija Pink

'