AKTUELNO

Ona se dugo borila sa zdravstvenim problemima.

Popularni 79-godišnji komičar Bil Kozbi optužen je za silovanja i zlostavljanja, a malo ko zna njegovu tešku životnu sudbinu. Ćerka mu je juče preminula, dok je Kozbijev sin ubijen još 1997. godine.

Foto: Tanjug AP

Glumac Bil Kozbi suočio sa optužbama da je seksualno napao bivšu radnicu Univerziteta Templ, Andreu Konstand, u svojoj kući 2004. godine, a strani mediji su navodili da je vodio spor sa čak 13 žena.

U vreme kada se navodno seksualno zlostavljanje, 2004. godine, dogodilo, Andera Konstand je bila direktorka ženskog košarkaškog tima Univerziteta Templ, čiji je Kozbi bio član upravnog odbora. Njena majka Điana, rekla je na suđenju da su ona i njena ćerka razgovarale telefonom sa Kozbijem duže od dva sata, kao i da joj je ona priznala da je Kozbi "bolestan čovek".

Prema majčinim rečima, Kozbi je priznao da je Andrei dao pilule i da je dodirivao intimne delove njenog tela "pokušavajući da je uveri da je sve dogodilo na obostrani pristanak". Navodno, glumac je tamo imao brojne ljubavnice, a kao javna tajna ostaje podatak i da je dobio vanbračno dete, koje još uvek nije priznao kao svoje i koje demantuje još od početka ovih glasina.

Foto: Tanjug AP

Kozbiju je sada preminula i 44-godišnja ćerka Ensa, koja se dugo borila sa zdravstvenim problemima. Kao razlog, strani mediji navode i ozbiljne probleme sa bubrezima. Međutim, tu nije kraj tragedijama. I Ensin stariji brat Enis je stradao davne 1997. godine, u leđa su ga upucali napadači tokom pljačke.

Autor: Pink.rs

#Bil Kozbi | Bill Cosby

#ćerka

'