AKTUELNO

Nije svestan šta je rekao.

Marko Janjušević Janjuš i Ana Korać imaju jako specifičan odnos u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima "Zadruga". Uprkos tome što je on oženjen i ima ćerku, njih dvoje se bukvalno ne razdvajaju.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog takvog odnosa, o košarkašu su počele da kruže razne priče. Poslednja u nizu jeste glasina da ga je žena definitivno ostavila i da ne želi da čuje za njega.

U toku prethodne noći, Janjuš je obrazložio odnos sa Koraćevom a cela situacija nije ispala najslavnije po nju.

Sve će ovo proći, neću se nervirati. Svaki moj korak će biti sankcionisan na najgori mogući način. Moja žena je pametna, ona razume ovu igru, tako da je znala šta će se sve dešavati, da će se pisati svašta ali proći će i ovo. Sa mnogim devojkama se legne ovde ali samo se o nama priča. Mnogi sa njom i legnu i pričaju ali samo se ja spominjem. Ana i ja znamo kakav odnos imamo. Saznaćete kad izađemo zašto smo mi u takvom odnosu. Jedino što hoću sada je da mi za rođendan Veliki šef dovede Krunu, ja živim za taj dan - obrazložio je košarkaš.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Spreman za SPEKTAKL: Milan otkrio detalje koji će se emitovati na RADIO AMNEZIJI! (VIDEO)

Iako je indirektno rekao da Ana isto ono što radi sa njim, što podrazumeva ljubljenje, maženje, hvatanje, golicanje, radi i sa drugim zadrugarima, ona na to nije reagovala.

Kako je izgledalo ovo Janjuševo opravdavanje ili ukopavanje, pogledajte u snimku koji se nalazi u nastavku ovog teksta, pa procenite sami kako je okarakterisao svoju simpatiju.

R. L.

#Ana Korać

#Marko Janjušević

'