AKTUELNO

Današnja kupovina izazvala je burne reakcije pojedinih ukućana.

Miljana Kulić je kao ovonedeljni vođa izabrala 5 takmičara koji će ići u kupovinu i kupiti namirnice u ime svih zadrugara koji su očekivali da će svi dogovori biti ispoštovani.

Međutim, Lepi Mića je ostavio svoj deo novca očekivajući da će se ukućani vratiti sa jabukama i pomorandžama koje su mu bile i te kako potrebne, s obzirom na to da je u proteklih nekoliko dana imao virus koji je uticao na njegovo zdravstveno stanje.

Foto: TvPink Printscreen

Kada su se ukućani vratili iz prodavnice, pomorandži i jabuka nije bilo među svim namirnicama, a Lepi Mića je posumnjao da je to neko ukrao, pa je zbog toga nastala velika tenzija u Beloj kući.

Non-stop mi neko krade! Kad budem išao ja u prodavnicu kupiću vam ku*ac! - počeo je Lepi Mića.
Pa i nama šta sve fali, pa ništa, šta da radimo sad? - dodala je Andrijana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja pitam gde su pomorandže, jabuke, sve kradete! Kupila Viktorija i stavila u kese, 70 puta sam pitao da li je neko uzeo jabuke?
Možda ti neko nije kupio jabuke, otkud znaš? Zašto nas napadaš i napušavaš me ku*cem dok jedem! - bio je besan Anđelo.
Nemoj da mi se neko obratio! - urlao je Lepi Mića, koji je očigledno bio besan na sve ukućane.

Foto: TvPink Printscreen

Ova rasprava navela je ukućanina da lupa vratima Bele kuće, ne brinući o tome da bi mogao da ih razbije na taj način. Svi su zanemeli zbog ovog ponašanja, ali znajući njegov karakter, zadrugari su pokušali da na sve moguće načine izbegnu konflikt sa njim.

Da li su takmičari zaista zaboravili da kupe voće ili ga je ipak neko od ukućana prisvojio ili sakrio, preostaje nam da saznamo.

K.Ristić

#Anđelo Ranković

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'