AKTUELNO

Jedna žena je u subotu primila pismo iz Palate.

Kensingtonska palata je, očigledno po naređenju princa Vilijama i Kejt Midlton, poslala je zahvalnice građanima koji su poslali poruke princezi od Velsa dok je na hemoterapiji, moleći se za njeno zdravlje.

Pošto je javnost saznala za princezinu borbu sa zdravljem, drugi članovi kraljevske porodice koji su se uključili dobili su kartice i beleške koje su dali Kejt.

Jedna žena je u subotu primila pismo iz Palate nakon što je princezi poslala čestitku u kojoj joj je poželela sve najbolje nakon što je čula da je na operaciji abdomena u januaru.

Foto: "X" Printscreen

Kratka beleška, koja je odštampana na kartici i na vrhu ima memorandumu palate, glasi:

- Hvala na lepim željama Njenom Kraljevskom Visočanstvu Princezi od Velsa. Vaš promišljen gest je veoma cenjen - glasi tekst, a pomenuta osoba se oglasila na društvenoj mreži "Iks" i otkrila detalje.

Palata obično šalje čestitke u posebnim prilikama kao što su rođendani i Božić, kada primaju poruke od kraljevskih obožavatelja.

Foto: "X" Printscreen

Ono što je veoma zanimljivo je i to da je razglednica ostala prazna, što je neobično jer prepiska Kraljevske porodice obično dolazi sa slikom.

Podsetimo, Kejt (42) je krajem marta putem emotivne video poruke objavila svetu da je u ranoj fazi lečenja nakon dijagnoze raka i da porodica prolazi kroz veoma težak perioda, ali detalji nisu objavljeni. Princeza se povukla iz javnosti i nakon operacije abdomena nije se pojavljivala, a razne teorije zavere o njenom zdravlju kruže svetom, ali i Velikom Britanijom.

Autor: pink.rs