AKTUELNO

Dani prolaze, Kensingtonska palata se oglašava i objašnjava, ali ostaje isto pitanje. Gde je Kejt Midlton i šta se dešava s njom?

Kejt Midlton, princeza od Velsa i supruga princa Vilijama, prestolonaslednika britanskog trona, trenutno se oporavlja od misteriozne operacije u predelu abdomena, kako je i najavljeno pre dva meseca.

Sredinom januara je, podsetimo, Kensingtonska palata izdala zvanično saopštenje da je Kejt Midlton operisana, da će izaći iz bolnice za 10-14 dana, posle čega će se oporavljati u kućnim uslovima, neko vreme raditi od kuće, a potom vratiti svojim kraljevskim obavezama od Uskrsa.

Međutim, kako je istog dana i kralj Čarls transparentnije saopštio svoje zdravstvene probleme, viđen je ispred bolnice, potom objavio i da mu je pronađen rak, a zatim je viđen u nekoliko navrata, mnogi su se zapitali zašto o Kejt ne znamo ništa.

Zašto ljudi kažu da je nestala i kako se porodica ponaša posle svega?

Zašto je operisana? Kako je moguće da je operacija, kako je saopštila Palata, bila planirana kada javnost to ranije nije znala i ona je imala zakazane obaveze koje su potom hitno odložene? Zašto ju je muž posetio samo jednom u bolnici (dok je Kamila za 24 sata triput viđena kako ide u posetu Čarlsu)? Zašto i on odlaže obaveze, pa je tako izostao s pomena svom kumu, nekoliko metara od mesta gde stanuje?

Prva fotografija princeze Kejt pojavila se samo u američkim tabloidima, a u pitanju je paparaco, na kom je vidimo u automobilu s njenom majkom.

Ona je odmah podstakla teorije zavere, a sve je dodatno pogoršano fotografijom koju je objavila Kensingtonska palata za Dan majki, koju su novinske agencije povukle zbog "manipulacije". Da stvar bude gora, potom se navodno sama Kejt Midlton oglasila istakavši da je eksperimentisala prilikom obrade fotografije.

Potom se pojavila još jedna paparaco fotografija, na kojoj Kejt ne vidimo lice, a i o njoj se priča da je ubačena s jedne starije.

Teorije zavere o Kejt Midlton

Mnogo je misterija i pitanja, čak i mediji naklonjeni britanskoj kraljevskoj porodici sada pozivaju da se objavi prava, neuređena fotografija objavljena za Dan majki, zbog glasina da je Kejt samo ubačena na nju, kao i da je zapravo nastala u novembru i da je obojena njena odeća. Porodica je, međutim, ne objavljuje.

Nije ni čudo što je pored svih pitanja trenutna lokacija i stanje princeze od Velsa tema broj jedan u svetu, a rezultat su brojne teorije zavere, od kojih su neke potpuno neverovatne. U nastavku vam predstavljamo sve do kojih smo mogli da dođemo ovih dana.

Foto: Tanjug AP/Kirsty Wigglesworth (STF)

Navodno, navodno, navodno.

U svakom slučaju, čini se da spekulacije neće prestati, a dok se deo javnosti u Ujedinjenom Kraljevstvu u panici pita gde je nestala buduća kraljica, nije malo onih koji smatraju da je treba ostaviti na miru i da joj javnost samo otežava oporavak.

Tako mnogi kolumnisti i kraljevski biografi pozivaju fanove princeze od Velsa da je "puste da leži na sofi i gleda jutarnji program" jer je, na kraju krajeva, već na početku rečeno da se ona vraća posle Uskrsa.

Kensingtonska palata je razjasnila u januaru dinaimku princezinog oporavka i da ćemo deliti samo značajne vesti – naglasio je PR tim princeze od Velsa kada su teorije zavere tek uzele maha. – Tako će se i nastaviti.

Autor: Pink.rs