AKTUELNO

Posle ''Zadruge'' planira novi početak.

Ljubavni trougao - Kristina Kockar, Slobodan Radanović, Luna Đogani svakako je obeležio najgledaniji rijaliti u regionu "Zadruga".

Foto: RTV Pink

Luna i Sloba su u veoma turbulentnoj vezi, ali uspevaju da održe svoju ljubav uprkos činjenici da prostor dele sa njegovom još uvek zakonitom suprugom.

I dok njih dvoje planiraju zajednički život nakon rijalitija, Kija ima planove koji ne podrazumevaju muškarce. Ona je danas pričala sa Saškom Karan podelila svoje stavove o tome šta će i kako će nakon napuštanja Bele kuće.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISPROVOCIRANA DO SRŽI: Miljana POLUDELA zbog jednog UKUĆANINA, pa krenula da se OBRAČUNA SA NJIM, obezbeđenje odmah reagovalo! (VIDEO)

- Sad sam videla ko je uz mene, ko nije, i ko je na mojoj strani. Sad sam sve shvatila. Ne dotiče me više. Koliko god da sam propatila, srećna sam jer mi je skinut teret sa leđa. Kao da krećem ispočetka, bila sam vezana za Srbiju zbog njega, sad mogu da živim ovde, a ni ne moram. Tako sam uzbuđena zbog novog početka - rekla je Kija između ostalog.

Da li će Kristina zaista živeti daleko odavde nakon okončanja braka sa Radanovićem, ostaje da vidimo. Snimak Kijinog i Saškinog razgovora pogledajte u nastavku:

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

'