AKTUELNO

Internet gori!

Kajli Džener, najmlađa pripadnica popularnog klana Kardašijan, nedavno je objavila da je 1. februara ove godine postala majka i rodila ćerku. Ona je bila odsutna sa društvenih mreža nekoliko meseci kako bi u miru održala trudnoću, što je i objasnila objavom na Instagramu, rekavši da nije želela da njena beba oseća svaki stres i lošu energiju koju bi ona osećala.

Javnost je imala prilike i da pogleda snimak koji je napravila njena drugarica, a koji pokazuje kako je Kajli iznela trudnoću i izgledala u prethodnih devet meseci. Odmah su krenule spekulacije kako će se devojčica zvati, a da bi ih prekinula, Kajli je rešila da se oglasi. Naime, ona je na svom Instagram profilu objavila sliku bebe i ispod napisala "Stormi Vebster" što bi značilo da se devojčica zove Oluja Vebster, što je pravo prezime njenog oca, Travisa Skota.

Međutim, mlada rijaliti zvezda verovatno nije očekivala da će na internetu, koje je zapravo njeno mesto za rad, osvanuti komentari u kojima je prozivaju za ime, jer ih podseća na Stormi Danijels, poznatu porno zvezdu. Ali, kako je navikla na negativne komentare, verovatno se ne potresa previše, već uživa u novoj životnoj ulozi.

Foto: Snapchat

PROČITAJTE JOŠ: PORODIČNA ATMOSFERA NA SNIMANJIMA I SJAJNI GLUMCI: Ekipa serije ŠIFRA DESPOT jedva čeka početak emitovanja! (FOTO+VIDEO)

Autor: N. Vujčić

#Dete

#Ime

#Kajli Džener

'