AKTUELNO

Prsata plavuša igra glavnu ulogu u filmu "The Last Showgirl".

Glumica Pamela Anderson končano se vraća na veliko platno i to ulogom vatrene plesačice u novom filmu "The Last Showgirl", rediteljke Đije Kopole, unuke slavnog Frensisa Kopole.

- Oduvek sam želela da napravim film u Vegasu. Jako sam ponosna na našu glumačku postavku i čitav tim, a posebno na Pamelu. Jedva čekam da podelim njen hrabar i iskren nastup - rekla je rediteljka u čijem filmu, pored Pamele, igraju i Džejmi Li Kertis i Dejv Batista.

Foto: Tanjug AP/Richard Shotwell

Radnja filma prati iskusnu plesačicu iz Las Vegasa, koja mora da planira svoju budućnost kada se njen šou naglo ugasi nakon 30 godina. Bez posla u svojim pedesetim, ostaje sa pitanjem šta dalje. Kao majka, ona nastoji da popravi zategnute odnose sa svojom ćerkom, koja je ostala u senci majčinog posla.

Pamela je izjavila za Variety da konačno oseća da je “viđena i prihvaćena” u Holivudu:

- Imala sam neverovatne prilike. Ali opet, volim da radimo stvari na svoj, jedinstven način. Ne postoji formula koju sledim. Zaista idem na instinkt i čuvam ga kao što je uvek bilo, samo autentično i dajem sve od sebe. U radu ima mnogo stvari zbog kojih sam zaista uzbuđena. Konačno se osećam kao da sam u stanju da pokažem od čega sam napravljena. Dakle, ovo je vreme da zaista prihvatim ono što jesam. Sebe.

Foto: Instagram.com/pamelaanderson

Kopola nam donosi autentičnu priču iz Las Vegasa, koja odaje počast legendarnoj "Showgirl", ispričanu kroz rediteljkin jedinstven osećaj za stil i vizuelno pripovedanje, navodi Harper's Bazaar.

Autor: Pink.rs