AKTUELNO

Svojim govorom na dodeli Gremi nagrada ona je iznenadila sve.

Na sinoćnoj dodeli nagrada "Gremi" dvadeesetogodišnja pevačica Kamila Kabeljo je stala u zaštitu svih imigranata u Americi i oštro osudila politiku Donalda Trampa.

Kao neko ko deli sudbinu migranata, ona je najoštrije osudila odluku američkih vlasti da zabrane ulaz migrantima u tu zemlju.

Večeras u ovoj prostoriji sanjara i umetnika, mi ne zaboravljamo da je ova zemlja i izgrađena na sanjarima, za sanjare i one koji žive američki san. I ja sam na sceni sada jer su me roditelji doveli u ovu zemlju, a bili smo bez prebijene pare - iskrena je bila popularna pevačica koja je rođena na Kubi.

Foto: Tanjug AP

Ja sam ponosni imigrant iz kubansko- meksičke porodice. Rođena u istočnoj Havani, a sada stojim ispred vas na dodeli Gremija u Njujorku. Tako i ostala deca ne treba da budu zaboravljena i da nemaju šansu da postignu uspeh - rekla je Kamila aludirajući na položaj dece imigranata.

Foto: Tanjug

Ona je jedan od primera kako se trudom i radom sve može postiči, a sinoč je bila deo spektakularnog nastupa, a najavila je i nastup benda U2. Njeno bogatstvo se danas procenjuje na 3,5 miliona dolara.

Pink.rs

#Kamila Kabeljo

#pevačica

'