AKTUELNO

Sve ih je bacila u trans!

Požarevljanka Emilija Mitrović, koja ima samo 14 godina, uspela je u prvoj emisiji četvrtog kruga Pinkovih zvezdica da oduševi žiri, a pogotovo Gocu Tržan, svojim izborom pesme. Ona je odlučila da se predstavi numerom "More than words" koju izvodi "Extreme", a već na prve taktove Goca je podigla svoju stolicu.

Foto: TvPink Printscreen

Ipak, na samom kraju pesme Goca je odlučila da povuče svoj glas, jer joj se nije baš sve dopalo:

Ja obožavam ovu pesmu i ne mogu da me ućutkaju (smeh). Ovo jeste balada, ovo je jedna balada ritmična, e, to morate da naučite da prepoznate. Ti si pevala ovu pesmu previše legato, nisi bila ni tačna intonativno. Morala si pevati pesmu, ovo jeste balada, ali se peva stakato, verovala ili ne. Učinila si jednu baladu koja je harizmatična veoma dosadnom, a nisi morala jer imaš dovoljno godina da je prekopiraš. Inače imaš božanstvenu boju glasa i lepa si devojčica - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Odabir pesme petica čista, ali zahteva vrhunsko pevanje. Ovo je za svakog ko želi da se bavi pratećim vokalima savršeno osmišljeno. Nije bilo baš pretačno i malo se vuklo, trebalo je da bude šmekerski. Nisi ti loša, samo radi na tome - poručio je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se mnogo sviđa ova haljinica, romantičnu atmosferu si donela u studio. Da nije ova pesma, bila bi petica, jer po tvojim vokalnim kvalitetima ja vidim da ti to možeš - bila je sigurna Leontina Vukomanović

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao Emilijin nastup, pogledajte u snimku ispod:

Autor: N. Vujčić

#Emilija Mitrović

#Pinkove zvezdice

'