AKTUELNO

Svi su bili na nogama!

Anđela Jokić, koja ima 11 godina i dolazi iz Velike Plane, u večerašnjoj emisiji najgledanijeg dečijeg takmičenja "Pinkove zvezdice" nastupila je druga po redu. Za svoj nastup odabrala je jednu od najboljih rok pesama "Čudna šuma", koju u originalu izvodi YU Grupa.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Iako je njen izbor pesme oduševio kako publiku u studiju, tako i petočlani žiri, oni su odlučili da joj daju četiri glasa i šansu da se bori u baražu za dalji opstanak u takmičenju. Jedina koja nije dala svoj glas bila je Jelena Tomašević:

Mnogo mi je žao, preslatka si, ali ovo je naš zajednički dogovor, moram i ja nekad da ostanem dole. Prva devojčica nam je zadala neki parametar, ako je ona dobila četvorku, i ovo je četvorka. Ovde je sve bilo tačno, ali školski otpevana rok pesma. Možda da si izabrala neku drugu pesmu možda bi više odgovarala tvojoj boji glasa - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si lepa devojčica sa još lepšim glasom i ovo je sve bilo tačno i fino samo mislim da ova pesma ne traži te kvalitete koje ti imaš da nam ponudiš, mislim da bi se bolje snašla u nekoj baladičnoj pesmi - poručio je Milan Stanković ovoj takmičarki.

Foto: TvPink Printscreen

Svoj sud dala je i Goca Tržan, koja se složila u svemu što su rekle njene kolege:

Danas izgledaš mnogo lepo i mnogo si slatka, ali ja ću stati iza svega što su rekle moje kolege. Ovo je standard naše rok muzike i ovde je moralo da se ori sve kad se peva ova pesma, ti si izabrala dobru pesmu, ali ne za svoj glas. Samo pametnije u baražu i biće sve super - bila je nežna Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao nastup Anđele Jokić pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Anđela Jokić

#Pinkove zvezdice

'