AKTUELNO

Ukućanin ne može da podnese psihičke napade, pa Drvo mudrosti vidi kao jedino rešenje za njegov problem.

Budući da gotovo svakodnevno ulazi u rasprave sa Macom Diskrecijom, zadrugar Bora Santana odlučio je da se požali Drvetu mudrosti i kaže mu sve što mu je na duši.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si da ti se javim, prvo ovo da ti kažem. Ništa joj loše nisam uradio, baca mi jorgane, znaš da je sve prljavo. Treba da se razbolim ili da dobijem šugu? Ja ne tražim ništa , samo da mi ne dira lične stvari, ja joj ništa ne radim. Ona nije ni zaljubljena u mene niti mi želi dobro. SInoć je priznala da je želela samo da ispadne žrtva. I zbog toga mi je drago, samo neka me ostavi na miru. Molim te, drvo, reci mi šta da radim sa njom - bio je očajan Bora.
Ljubav je čudna stvar - odgovorilo je Drvo mudrosti.

Foto: TV Pink Printscreen

Bora je ovom prilikom pokazao koliko ima strpljenja prema Maci, s obzirom na to da je ona nežna polovina, a zbog nje i te kako ne bi voleo da se pokaže kao nasilnik, već mu je cilj da iz ove igre izađe kao pravi džentlmen.

Ona meni probleme pravi, psihički me proganja. Ti si Drvo mudrosti, samo mi kaži šta da radim i kako da se ponašam. Ja sam sad uveren da je to njena igra. U tom trenutku se iznerviram, ali sad mi je smešno. Ume da me tako izbaci iz takta, a znam da nisam takav, ali napravi situaciju da ja ispadnem čudovište. Ja samo želim da mi kažeš kako da se smirim. Samo to hoću da mi kažeš. Ja je ne mrzim, nisam tako vaspitavan, samo želim da me više ne proganja. - rekao je Bora.

Takmičar je u ovim trenucima bio očajan, a Bane je bio vidno iznerviran zbog toga što smatra da ne treba da obraća pažnju na njene reči i postupke, a ujedno da naglasi da oni zbog toga nisu ni došli.

Foto: TV Pink Printscreen

Ajde, što si glup? Kao da će drvo nešto da ti kaže. Ja sam došao ovde zbog nečeg drugog. Sve si to rekao već 10 puta, em što te napada, em što se ti primaš na to. Samo je kuliraj i sama će da se udalji - rekao je Bane.

K.Ristić

#Bane Čolak

#Bora Santana

'