AKTUELNO

On je jutro dočekao budan a cimeri su ga tešili.

U Zadruzi nikada nije dosadno, događaji se stalno prepliću, pa gledaoci često mogu imati utisak kao da prate neku špansku seriju.

Od kada je od Sanje Jakšić, nove učesnice Zadruge, saznao da je njegova bivša devojka trudna, Nemanja Đerić Đekson ne prestaje da jadikuje i premotava film o vremenu kad je bio sa njom.

Đekson cele noći nije mogao da zaspi, pa je jutro dočekao budan. Očajnom i slomljenom Đeksonu društvo su pravili i sve vreme ga tešili Bane Čolak i Zorana Stefanov. Đekson je izjavio da je ovo najveći udarac koji je mogao da zadobije dok je u Zadruzi. On je rekao da to ne može da se uporedi ni sa čim što se u kući dešava.

Bane je pokušao da ga uteši rečima:

Brate, moraš da se središ, zbog sebe, zbog svoje psihe! Otkud znaš, možda nije sve izgubljeno!

Foto: TvPink Printscreen

Uprkos tome što je u Zadruzi bio sa Minom Vrbaški i što je time inicirao ovakvu situaciju, Đekson je priznao da se ne kaje.

On je to potvrdio rečima:

Ne kajem se što sam j*bo Minu, ne!

Foto: TvPink Printscreen

Đekson se zatim otvorio i počeo da priča o detaljima njihove veze:

Ta riba je sama sebi us*ala u život, jer ću ja biti svuda! Šta god da se desi, ja ću biti svuda! Ona će mene da gleda, brate, svuda! Ona ga je naj*bala, tri godine nije mogla da izađe iz mog života, stalno se vraćala. Mislim, uzajamno je to bilo, ja se mnogo ložim na nju, razumeš?! Ona je imala sranje vezu sa mnom, nismo mi nešto putovali i to, ali to što je imala sa mnom, nije imala ni sa kim. Svaki put kad je našla novog lika, prevarila ga je sa mnom!

Iako povređen, Đekson nije izgubio samopouzdanje, pa je sve vreme ponavljao:

Ona nikada neće upoznati lika kao što sam ja, jer sam poseban! To ne kažem ja, to su mi govorile ribe!

Koliko je zapravo voli, iako njihov odnos deluje pomalo opsesivno i bolesno, Đekson je dokazao rečima:

Čoveče, ona je za mene neprevaziđena! Ona ima poseban miris kože! I najmanja tačka njenog tela me je inspirisala. Ona je bila moja muza i za pesme!

Detalje ovog zanimljivog razgovora možete pogledati u videu:

Autor: J. Š.

#Nemanja Đerić Đekson

#Rijaliti Zadruga

'