AKTUELNO

Iako je sve vreme bila uz supruga dok je ležao u bolnici, nije odustala od privremenog razlaza.

Popularni reper koji je završio u bolnici zbog nervnog sloma koji je doživeo pušten je na kućno lečenje, ali ga kod kuće nisu sačekale lepe vesti.

Prema pisanjima američkih tabloida, Kim Kardašijan i Kanje Vest imali su mnogo problema u braku u poslednjih nekoliko nedelja.

- On je ostajao budan cele noći i pričao sam sa sobom. Crtao je, pisao, šetao se i radio sklekove, ali nije mogao da spava - kaže izvor blizak reperu.

Foto: Beta/AP

Kim je postala zabrinuta kada je posle samo tri pesme prekinuo koncert u Sakramentu, a dva dana kasnije otkazao celu turneju.

- Ona to nije mogla da izdrži i odbila je da mu pruži podršku u tome, pa je cela situacija samo doprinela turbulentnim odnosima. Kako se ona nije oporavila od pljačke u Parizu, u kući je bilo veoma napeto. Kim je suprugu rekla da joj treba pauza i da ne želi da razgovara sa njim, a nervnom slomu je doprinelo i to što se sve dešavalo u vreme godišnjice smrti njegove majke Donde - objašnjava izvor.

Iako je sve vreme bila uz supruga dok je ležao u bolnici, nije odustala od privremenog razlaza, što mu je ponovo saopštila kada je došao kući.

Njih dvoje su u vezi četiri godine, a pre dve godine su se venčali i dobili dvoje dece, Nort (3) i Seinta (1).

Autor: V. T.

#Kanje Omari Vest | Kanye Omari West

#Kim Kardašijan | Kim Kardashian

#Razvod

'