AKTUELNO

Nakon žučne rasprave koja se dogodila između Kristine Kockar i Slobe Radanovića, dogodilo se nešto što je bilo neočekivano.

Iako su odavno stavili tačku na svoj brak gde je svako krenuo svojim putem, Kristina Kija Kockar je u proteklih nekoliko dana pokazala da u njenom srcu nema ravnodušnosti kada je u pitanju Sloba Radanović.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, Kija je prethodne noći burno odreagovala kada je saznala za još niz prevara od strane svog supruga, a njene emocije u tom trenutku izbijale su kao varnice.

Kada su u toku večeri pokušali da rasprave šta je Kiju najviše povredilo, ona je na sav glas vikala da ne može da veruje da joj se sve ovo događa i ističe da su je više zabolele prevare nego sve što se u rijalitiju desilo.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Uverila sam se sinoć na šta je sve bio spreman, jako mi je bilo krivo zbog toga. Sa Anom sam pričala, jako mi je bilo krivo zbog toga što je to uradio. Više me pogađa tako nešto u to doba nego sve ovo sada na tv-u. Jer znam u tom periodu koliko smo bili vezani, a pogodila me i reakcija njegova sinoć, jer on bi trebao da zna koliko mene to boli. - počela je Kija.

Kako su svi zadrugari pažljivo slušali Kiju koja je kroz suze ispričala sve što joj je na duši otkad je ušla u zadrugu, činjenica je da je ona ostala u šoku zbog Slobinog ophođenja prema njoj.

Ne mogu da verujem da neko može toliko da me mrzi. U tom trenutku meni je bilo jako krivo, jer ja vrlo dobro znam koliko smo se mi voleli, ali ne mogu da verujem da nakon svega toga može da bude bezosećajan prema meni i da ne može da shvati da ja kad to čujem to mene boli i ti onda dođeš i pokopaš me još više! - nastavila je kroz plač Kija.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nakon svega što je ispričala ova ukućanka, za kraj rasprave dodala je nešto zbog čega su mnogi zadrugari tužnim poglednom saslušali sve što je imala da kaže:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Biće moj muž, možda i jedini, ako je neko preživeo lepe trenutke, to smo bili mi, a najviše mi je krivo što ne znam, ako ja to nisam shvatala, ako mu je bilo jako loše, on nije maloletan da ne može sam da ode. Da je bio fer i prema sebi i prema meni sve bi bilo drugačije. Što se mene tiče, nikad neću biti ravnodušna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Emotivna ispovest ove takmičarke bila je izuzetno potresna i iskrena, dok Sloba nije imao reakciju na sve što je Kija izjavila, osim konstatacije da je uvek opraštao samo zbog njenih suza. Kako je ovaj razgovor izgledao pogledajte u linku ispod.

K.R.

#Kristina Kockar

'