AKTUELNO

Ne slaže se sa njenim postupcima.

Gordana Džehverović je priznala pred svim ukućanima da nije imala pozitivno mišljenje o Saški Karan dok ju je gledala preko malih ekrana, ali da je za ovo vreme koje je provela u rijalitiju stvorila drugačiju sliku o njoj.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se u toku današnjeg popodneva upustila u razgovor sa Saškom i izložila kako u prvi mah nije podržavala veza njene ćerke Teodore Džehverović i Anđela Rankovića  i da će sve ono što joj se dešava u rijalitiju biti velika životna lekcija za nju.

Ja sam vrlo društvena imam veliki stepen tolerancije, za razliku od nje. Oni su se vezali jedno za drugo, našli se i učaurili se jedno sa drugim. Nisu se družili, nisu hteli da saslušaju druge - priznala je Gordana.

Takođe, Saška je zamerila Džehverovićki da je bila previše stroga prema svojoj mezimici putem telefonskog poziva, zbog toga što se upustila u ljubavnu vezu sa Anđelom, a evo šta je mama Goca rekla u svoju odbranu.

Ja ne znam ko je Anđelo. Odmah sam ušla da tražim ko je Anđelo. Ja ne znam ko je taj dečko, šta znam koje su mu namere. Dovoljno je taj se*s ispred svih da te vide. otkud ti znaš splet okolnosti, ja sam šmeker, možda se zaljubim i oženim.

Foto: TvPink Printscreen

Ja zaista ne bih pred tolikim milionima svoje dete još više ukopala. Pomislila sam, ovo mora da je majka napravila da bi izazvala još veći skandal. To je bilo strašno - rekla je Saška Gordani, a onda nastavila:
Ono Goco, ono što si ti rekla na telefon...Veruj mi da je moje dete uradilo ne znam šta ja bih našla blaži način ili nešto da joj samo dam do znanja, nego kad izađe - pokušavala je Saška da joj objasni da je pogrešno to što je uradila.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, Goradana u početku nije bila za vezu između Teodore i Anđela, prvenstveno zbog toga što je ona neposredno pred ulazak u rijaliti imala dečka, a o novom potencijalnom zetu nije imala nikakvu informaciju, pa je bila skeptična po pitanju njihovog odnosa.

Pročitajte još: NE MENJA STARE NAVIKE: Ovaj Macin potez opasno iznervirao Mikija: TO JE OSNOVNA KULTURA, NISTE NORMALNI! (VIDEO)

Pevačica nije bila saglasna sa onim što je Gordana pričala, a kako je tekao njihov razgovor možete pogledati klikom na video-snimak ispod teksta.

Autor: Pink.rs

#Gordana Džehverović

#Rijaliti Zadruga

#Savka Gazivoda - Saška Karan

#Zadruga - RTV Pink

'